Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu sezon sonu hedeflerini açıkladı

Bu sezonun kalan 8 hafta içindeki en başarılı Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu takımın içinde bulunduğu durum ve gelecek hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu sezon sonu hedeflerini açıkladı

Uzun yıllardır aralıksız olarak Trendyol 1. Ligde yer alan Ankara Keçiörengücü geçen sezon ligde son anda kümede kalmıştı. Bu sezon bu akıbeti tekrar yaşamamak adına ipleri sıkı tutan mor beyazlılar 20'ye yakın takım ve yeni Teknik Direktör ile bir değişim süreci yaşamıştı.

"SERİYİ YAKALAYAN İŞİ GÖTÜRÜR"

Şu ana kadar ligde sadece 1 defa yenilen Ankara Keçiörengücü'nün Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu "Takımdan memnunuz, yeni transferimizden de memnunuz, uzun vadede takımımızın daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu sezon sonu hedeflerini açıkladı

Bu sezon ligdeki kulüplerin güç dengelerinin birbirine yakın olduğunu dile getiren Başkan Sedat Tahiroğlu "Ligimiz Yeni Malatyaspor hariç biraz daha dengeli, herkes herkesi yenebiliyor. Bu sene ekonomik olarak rahat, borcu olmayan hangi takım olursa olsun şampiyonluğu yakalar gibi geliyor. Bir seri yakalamaya bağlı, seriyi yakalayan işi götürür" şeklinde konuştu.

BAŞKENT TAKIMLARININ İYİ YERE GELMESİ TEMENNİSİ

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu takım olarak hedeflerinin ilk 7 içerisinde yer almak olduğunu belirterek "Hedefimiz ligi play-off içerisinde tamamlamak. Diğer Ankara takımları da başarılı olsun, Süper Lig'e çıksın. Ankara için önemli çünkü Ankara takımlarından hiçbiri Süper Lig'de yok" şeklinde konuştu.

Başkan Sedat Tahiroğlu takıma yeni katılan oyunculardan memnun olduklarını ve 1000'den fazla genç futbolcularının olduğunu da belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER