Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: Fatih Terim, Barış Alper Yılmaz için bizzat aradı

Haber Ankara Youtube Kanalı, Ankara'nın spor dünyasından önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Muhabirimiz Orhan Sal'ın sunuculuğunu yaptığı Başkent Sporunun Nabzı programına konuk olan Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Başkent Sporunun Nabzı programı Haber Ankara Youtube Kanalında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ankara'nın spor takımlarının içinde bulundukları durumları, taraftarların takımlardan ileriye dönük beklentileri ve güncel tespitlerin yer aldığı programın son konuğu Trendyol 1. Lig temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu oldu.

Muhabirimiz Orhan Sal'ın sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Tahiroğlu Ankara Keçiörengücü'nün başına ilk geçtiği zamandaki zor durumları planlı ve doğru adımlar ile nasıl aştığını anlattı.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN YÜKSELİŞİ VE BARIŞ ALPER YILMAZ TRANSFERİ

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu kulübü yönetirken maddi olarak makul rakamlar ile hareket etmek zorunda olduklarını, aksi durumun mümkün olmayacağını ifade etti. İçinde bulundukları 1. ligden öncesinde ve sonrasında oyuncu satışlarından elde ettikleri satışlardan bahseden Başkan Sedat Tahiroğlu Barış Alper Yılmaz'ın transferinden de bahsetti.

Başkan Tahiroğlu Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a giden ve ülkenin en çok konuşulan futbolcularından olan Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın o dönemki Teknik Direktörü Fatih Terim'in bizzat kendisini aradığını söyledi. Öte yandan yakın zamanda Galatasaray'dan Benfica'ya giden Kerem Aktürkoğlu'nu da zamanında kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

Bu önemli röportajın tamamını buraya tıklayarak izleyebilir, kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz. Ayrıca resmi X ve Instagram hesaplarımızı da takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com