Ankara Keçiörengücü Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Geçtiğimiz hafta oynanan 4. hafta maçlarının ardından takımlar yeni sezonun ilk milli ara dönemine girmişti. Bu süreyi ara sonrasında oynayacağı ilk lig maçına hazırlanarak geçiren Ankara Keçiörengücü Adanaspor ile deplasmana karşı karşıya geleceği günü bekliyor.

Ankara Keçiörengücü Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

2024-2025 futbol sezonunun başlamasının üstünden kısa bir zaman geçtikten sonra milli maçlardan dolayı liglere 2 hafta ara verildi. Avrupa'da UEFA Uluslar Ligi maçları oynanmasından ötürü takımlar hazırlık dönemine girdi.

Süper Lig ve 1. ligde milli takımlara giden oyuncular haricinde takımlar kalanlar ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu takımlardan Ankara Keçiörengücü ara sonrasında lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

Ligin 5. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak Ankara Keçiörengücü takım halinde antrenmanlarına devam ediyor. Ankara'daki tesislerinde çalışmalarını sürdüren ekip 9 gün kalan maça son güne kadar en iyi şekilde hazırlanmak için çalışıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ 4' E ABONE OLDU

Ankara'nın Trendyol 1.ligindeki 3 takımından birisi olan Ankara Keçiörengücü ligde 5 puanlı 5 takımdan birisi olarak göze çarpıyor. 3 puanı hanesine yazdırarak üst sıralara tırmanmanın hesabını yapan mor beyazlılar ligin 4 haftasında attığı kadar gol yedi.

Ankara temsilcisi ligde çıktığı 4 maçta toplamda 4 gol attı. Mor beyazlılar attığı gol kadar gol yiyerek averajı 0 olan takımlar arasında yer aldı. Averaj sayısının yüksek olması özellikle ligin son dönemlerinde takımlar için kritik öneme sahip olabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER