Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor

Trendyol 1. Lig’in 5. hafta mücadelesinde Adanaspor deplasmanında sahaya çıkan Ankara Keçiörengücü 1 puan ile dönüyor.

Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor

Trendyol 1. Lig’de 5. hafta karşılaşmaları bu akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Ligde Ankara’yı temsil eden üç takımdan biri olan Ankara Keçiörengücü bu hafta Adanaspor deplasmanındaydı. Ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Ankara Keçiörengücü 3 puan parolası ile çıktığı maçta öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayınca haftayı 1 puan ile kapatmak zorunda kaldı.

İLK YARIDA SESSİZLİK VARDI

Adanaspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının ilk yarısında takımlar birbirlerine üstünlük kurup gol pozisyonları üretmek için mücadelede verdiler. Bu bölümde her iki takımın gol ayakları sessiz kalınca ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. Bunun üzerine her iki takım da maç için planlarını ikinci yarı üzerine kurdu.

Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor

TAKTİK SAVAŞI YAŞANDI!

Mücadelenin ikinci yarısında sahada tam bir taktik savaşı verildi. Adanaspor topla daha fazla hakim olan taraf olsa da Ankara Keçiörengücü ikinci yarıda kontrollü bir futbolu tercih etti. Ankara Keçiörengücü’nde planlar tam istenildiği gibi uygulanırken maçın 56. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Eduart Rroca takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Ankara Keçiörengücü skoru tutmak için çalıştı. Bu konuda da başarılı olan Ankara temsilcisi 81. dakikada kalesinde gördüğü talihsiz gol ile rakibinin maça ortak olmasına izin verdi. Adanaspor’da Doğukan Emeksiz takımı adına beraberliği getiren golü attı.

Ankara Keçiörengücü Adanaspor deplasmanından 1 puan ile dönüyor - Resim : 2

Mücadelenin geri kalan kısmında ise her iki takım da skor üretemedi. Karşılaşma da 1-1 eşitlikle sona ererken Ankara Keçiörengücü deplasmandan aldığı 1 puan ile Ankara’ya dönüyor.

Ankara Keçiörengücü aldığı 1 puan ile ligde puanını 6’ya yükseltti. Lig sıralamasında 14. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü gelecek hafta 6. hafta mücadelesinde Ankara’da Alagöz Holding Iğdır FK’yi konuk edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER