Ankara Keçiörengücü 3 transfere daha imza attı

Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Emre Satılmış ve Kristal Abazaj’ı da alan Ankara Keçiörengücü 3 transfere daha imza attı.

Ankara Keçiörengücü 3 transfere daha imza attı

Ankara Keçiörengücü takım kadrosunu genişletmeye devam eder. Başkent temsilcisi, geçtiğimiz günlerdeki transferleri sonrası Görkem Bitin, Arda Yılmaztürk ve Oğuzcan Çalışkan'ı da takımına dahil etti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Pendikspor'dan Görkem Bitin, Çorum FK'den Arda Yılmaztürk ve Bulvarspor'dan Oğuzcan Çalışkan'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan Görkem Bitin'le yeniden anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Ara transfer döneminde başkent temsilcisine kiralık gelen forvet Görkem, 7 maçta forma giymiş 3 gol, 1 asistlik performans yakalamıştı.

Açıklamada ayrıca Çorum FK'den Arda Yılmaztürk ve Bulvarspor'dan Oğuzcan Çalışkan'ın da transfer edildiği belirtildi.

TRANSFER ÜSTÜNE TRANSFER

Geçtiğimiz günlerde Ankara Keçirörengücü kadrosuna 2 yeni ismi daha eklediğini açıklamıştı. Yapılan açıklama doğrultusunda Emre Satılmış ve Kristal Abazaj ile sözleşme imzalandığı bildirilerek iki oyuncu da Ankara Keçiörengücü ailesine katıldı.

Kulübün resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamada "Ankara Keçiörengücümüz, Kristal Abazaj ve Emre Satılmış ile anlaşmaya varmıştır" denildmesinin ardından mor beyazlılar her iki oyuncuya başarılar dilemişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER