Ankara Keçiörengücü 3 puanı tek golle aldı!

Son haftalarda kötü bir grafik sergileyen ve geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör değişikliğine giden Ankara Keçiörengücü 3 puan deplasmanda Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup etti.

Ankara Keçiörengücü 3 puanı tek golle aldı!

Trendyol 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren ve son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Ankara Keçiörengücü ligde kalma yolunda altın değerinde bir üç puan aldı.

Ligin düşme hattında yer alan bir diğer takım olan Şanlurfaspor'a konuk olan Ankara Keçiörengücü büyük mücadeleye sahne olan maçta 3 puanı tek golle aldı. Başkent ekibine galibiyeti getiren tek gol maçın 81. dakikasında Camara'dan geldi. Bu sonuçla daha rahat bir nefes alan başkent ekibi aldığı 3 puanını 26'ya yükselterek 12. sıraya yükseldi. Mücadeleden mağlup ayrılan Şanlıurfa ekibi ise 19 puanla 16. sırada yer aldı. Maç sonrasında Ankara ekibinde büyük bir sevinç yaşanırken haftalardır kötü performans sergileyen Şanlıurfaspor'un futbolcuları maç sonu büyük bir üzüntü yaşadı.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN BİR SONRAKİ RAKİBİ GİRESUNSPOR

Düşme potasından sıralama olarak yukarda fakat puan olarak yakın olmaya devam eden Ankara Keçiörengücü her maça final gözü ile bakmaya devam ediyor. Galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşayan futbolcular gözünü bir sonraki maça dikti. Keçiörengücü ligde bir sonraki maçını Giresunspor ile deplasmanda oynayacak.

Maçın mağlup olan ekibi Şanlıurfaspor ligde bir sonraki maçını ligin iddialı ekiplerinden Kocaelispor ile deplasmanda oynayacak.

SONRAKİ HABER