Ankara Keçiörengücü 3 günlük aranın ardından Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü 3 günlük aranın ardından Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ankara Keçiörengücü 3 günlük aranın ardından Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı!

Trendyol 1. Lig’in başarılı takımlarından olan Ankara Keçiörengücü’nde 3 günlük izin sona erdi. Milli aradan dolayı futbolculara izin verilirken bu 3 günlük aranın ardından antrenmanlar yeniden başladı. Ankara’da yapılacak olan çalışmalar ile Esenler Erokspor maçına hazırlanacak olan Başkent ekibinde tüm planlar bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak üstüne yapılıyor.

ERSAN PARLATAN YÖNETİMİNDE HAZIRLANIYORLAR

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular 3 günlük tatilin ardından ilk antrenmanlarına çıktılar. Futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlemlenen antrenmanda verilen 3 günlük isinin işe yaradığı görüldü. Tam bir disiplin içerisinde Ersan Parlatan idaresinde antrenman yapan Ankara Keçiörengücü’nde milli arada özel bir antrenman programı uygulanacak.

HEDEF 3 PUAN

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Ankara Keçiörengücü’nde bu maça özel bir anlam veriliyor. Bu karşılaşmadan alınacak iyi bir sonuç Başkent ekibinin ligin üst sıralarında tutunmasını sağlayacak. Şu anda puan cetvelinde 7. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü’nün rakibi Esenler Erokspor ile hemen ardından 8. sırada bulunuyor. Bu karşılaşmadan Başkent temsilcisinin 3 puan ile ayrılması durumunda alt taraf ile bağlantısını da biraz daha koparmayı başarmış olacak.

Ankara Keçiörengücü’nde Esenler Erokspor maçının hazırlıkları Ankara’da yapılacak. 21 Ekim’de İstanbul’da oynanacak olan karşılaşma için ise deplasman programı hazırlanıyor. Ligde en yüksek puanlı Başkent temsilcisi olan Ankara Keçiörengücü’nün bu karşılaşmadan alacağı sonuç heyecanla bekleniyor.

SONRAKİ HABER