Ankara Keçiörengücü 2 maç oynattı ardından açıkladı! Uğur Akdemir Keçiörengücü'nde

Trenyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Gençlerbirliği ile yollarını ayıran Uğır Akdemir'in transferini 2 maç oynadıktan sonra açıkladı.

Ankara Keçiörengücü 2 maç oynattı ardından açıkladı! Uğur Akdemir Keçiörengücü'nde

Türkiye'de transfer dönemi devam ederken Ankara takımları da transfer çalışmalarına son hız devam ediyor. Hareketli bir transfer dönemi geçiren Ankara Keçiörengücü, son olarak bir diğer başkent ekibi Gençlerbirliği'nde forma giyen Uğur Akdemir'i transfer ettiğini açıkladı.

Ankara ekibi transfer çalışmaları kapsamında sağ bek mevkinde oynayan 35 yaşındaki deneyimli oyuncu Uğur Akdemir'i transfer ettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada hoş geldin Uğur Akdemir başlığı ile transfer “ Ankara Keçiörengücümüz, Uğur Akdemir ile anlaşmaya varmıştır. Uğur'a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadeleri ile duyuruldu.

UĞUR AKDEMİR 2 MAÇ OYNADI ARDINDAN TRANSFERİ AÇIKLANDI

Ankara Keçiörengücü, Uğur Akdemir transferini alışılmışın dışında bir şekilde açıkladı. Tecrübeli sağ bek, Ankara Keçiörengücü'nün Sivasspor ile 18 Ocak Perşembe oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 66. dakikada oyuna Mikail Okyar'ın yerine girdi. Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında 26 Ocak Cuma Adanaspor ile oynanan mücadele ise ilk 11 başladı. Keçiörengücü oyuncunun 2 maça çıkmasının ardından transferi açıkladı ve farklı bir transfer duyursuna imza attı.

GENÇLERBİRLİĞİ AYRILIĞI 20 OCAK'TA DUYURDU

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 2023-24 sezonun ilk yarısını Sinan Kaloğlu'nun teknik direktörlük yaptığı kırmızı - siyahlı kulüp ile geçiren Uğur Akdemir'in karşılıklı anlaşılarak yollarının ayrıldığını 20 Ocak'ta duyurdu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER