Ankara Keçiörengücü 1. ligin en az yenilen 3 takımından birisi oldu

Trendyol 1. ligin ilk yarısında 7 hafta geride kaldı. Takımlar sahaya yansıttıkları oyunlar ile sezonda nasıl bir iddiası olacağını gözler önüne serdi. Ankara'nın ligdeki 3 takımından birisi olan Keçiörengücü'de bu süre zarfından önemli bir istatistik elde etmeyi başardı.

Ankara Keçiörengücü 1. ligin en az yenilen 3 takımından birisi oldu

Ankara Keçiörengücü 1. ligde geçen sezonu 40 puanla 13. sırada tamamlamıştı. Mor beyazlılar düşme hattından sadece 2 puan fazla toplamıştı. Bu sezon böyle bir durum yaşamak istemeyen Başkent temsilcisi şu ana kadar sadece 1 kez yenildi.

ŞU ANA KADAR SADECE 1 KEZ YENİLDİ

Ankara Keçiörengücü ligde şu ana kadar Amed ve Karagümrük ile beraber en az yenilen 3 takım arasında yer aldı. Ligde şu ana kadar 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Ankara Keçiörengücü 12 puanla 6. sırada yer alıyor.

Ankara Keçiörengücü 1. ligin en az yenilen 3 takımından birisi oldu

Başkentin şu ana kadar ki en başarılı takımı Ankara Keçiörengücü 6. sırada olmasına karşın lig lideri İstanbulspor'un sadece 1 puan gerisinde yer alıyor. Teknik Direktör Ersan Parlatan'ın öğrencileri Pendikspor maçını da kayıpsız atlatarak zirvedeki varlığını korumayı amaçlıyor.

PENDİKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Ankara Keçiörengücü dün başladığı Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Mor beyazlılar Pendikspor ile 6 Ekim Pazar saat 13:30'da Aktepe Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER