Ankara Keçiörengücü 1. Ligdeki en başarılı başkent takımı unvanına sahip oldu

Trendyol 1. Ligde haftalar geçtikçe takımların performanslarına dair daha iyi fikir sahibi olunuyor. Ankaralı futbolseverlerde ligde yer alan 3 Başkent ekibinin aldıkları sonuçları takibini sürdürüyor.

Ankara Keçiörengücü 1. Ligdeki en başarılı başkent takımı unvanına sahip oldu

MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü bu sezon Trendyol 1. Ligde yer alan 3 Ankara takımı olarak göze çarpıyor. Süper Lig yolunda nasıl bir performans ortaya koyacakları merak edilen takımlar kendi içerisinde de kıyas yapılıyor.

ligin 6. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Bandırmaspor'a 2-0'lık skorla boyun eğdi ve 7 haftada 4. kez yenildi. Öte yandan Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'de başkent derbisinde kozlarını paylaştı ve gülen taraf Keçiören temsilcisi oldu.

KEÇİÖRENGÜCÜ CEPHESİNDE MUTLULUK HAKİM

Takımların aldıkları sonuçların ardından Ankara Keçiörengücü 3 takım içerisinde en başarılısı olmayı başardı. 7 hafta sonunda Ankara Keçiörengücü 12 puana ulaştı. Gençlerbirliği ise 11 puanla 2. en başarılı Ankara takımı oldu.

MKE Ankaragücü ise şu ana kadar alınan sonuçlarla en başarısız Ankara takımı olarak kötü bir sonuca imza attı. Sarı lacivertliler 9 puanla alt sıralarda yer aldı. Trendyol 1. Ligin en değerli kadrosuna sahip MKE Ankaragücü'nün kötü sonuçları almaya devam etmesi taraftarları tarafından da tepkiyle karşılaştı.

Alınan her puanın sıralamada etkisinin büyük olduğu haftalarda Başkent takımlarını nasıl bir sonuç ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER