Adanaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

Başkent temsilcileri arasında yer alan Ankara Keçiörengücü bugün deplasman maçına çıkmaya hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig 5. hafta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayımlanacak?

Adanaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de takımların 5. hafta maçları tüm hızı ile devam ederken 16 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle beklenen Ankara Keçiörengücü maç tarihi geldi. Başkent temsilcisi ekip bugün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. İşte maç hakkında merak edilen detaylar...

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankara Keçiörengücü takımı bugün Trendyol 1. Lig 5. Hafta programı kapsamında Adanademirspor takımına konuk olacak. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak maç saat 20:00 itibariyle başlayacak. Ligdeki yerini sağlamlaştırmak ve daha ilk haftalarda kendisini üst sıralara atarak düşme potasından mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmak isteyen 2 takımın mücadelesi TRT Spor kanalından canlı olarak yayımlanacak.

Adanaspor Keçiörengücü maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

Mutlak galibiyet peşinde sahaya çıkacak olan Ankara Keçiörengücü takımı bugün aldığı galibiyete göre ligin 8. sırasına kadar yükselebilecek. Deplasmanda altın değerinde 3 puan peşinde koşacak olan Ankara Keçiörengücü, maçın son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 2 takım saat 20:00 itibariyle Yeni Adana Stadyumu'nda sahaya çıkarak galip gelmek için mücadele edecekler.

SONRAKİ HABER