1.ligin en az yenilen takımı: Ankara Keçiörengücü

Trendyol 1. Ligde milli ara dönüşünde başlayan 9. hafta mücadeleleri tamamlandı. Takımlar arasındaki puan farkının açıldığı haftada Ankara Keçiörengücü en az yenilen takım olmayı başardı.

1.ligin en az yenilen takımı: Ankara Keçiörengücü

Dün akşam oynanan Esenler Erokspor - Ankara Keçiörengücü maçı ile Trendyol 1. Lig 9. hafta mücadeleleri sona erdi. Oynanan maçlar sonunda Körfez temsilcisi Kocaelispor 19 puanla ilk sırada yer aldı.

Kocaelispor'u sırasıyla 16 puanla Erzurumspor ve 15 puanla Karagümrük takip ederken ligin 18, 19 ve 20. sırasında Sakaryaspor, Adanaspor ve Yeni Malatyaspor yer aldı.

1.ligin en az yenilen takımı: Ankara Keçiörengücü

KEÇİÖRENGÜCÜ UNVANINI SON DAKİKALARDA KORUMAYI BAŞARDI

Başkentin 1. ligdeki temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü ligde son maçında Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibinin 2-1 ile maçı kazanmaya çok yaklaştığı son dakikalarda Oğuzhan Ayaydın 90+6'da attığı gol ile takımına beraberliği getirdi.

Ligde bu sezon 9 maçta 5. beraberliğini alan Ankara Keçiörengücü haftayı 14 puanla 8. sırada noktaladı. Galibiyeti son dakikada kaçıran Esenler Erokspor ise Ankara Keçiörengücü'nün 1 puan altında 9. sırada yer aldı.

SADECE BANDIRMASPOR'A YENİLDİ

Ankara Keçiörengücü ligde şu ana kadar sadece 1 kez yenildi. Ligin 2. haftasında Bandırmaspor'a 2-1 yenilen mor beyazlılar ligin en az yenilen takımı konumunda bulunuyor. Ankara Keçiörengücü'nün ardından ise 2 mağlubiyet ile Kocaelispor, Karagümrük, Bandırmaspor ve Amed geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER