1. ligin en çok berabere kalan takımı Ankara Keçiörengücü oldu

Trendyol 1. ligde geride kalan 9 hafta sonunda Ankara Keçiörengücü dikkat çeken sonuçlara imza attı. Ligin en az yenilen takımı olan Ankara Keçiörengücü aynı zamanda en çok berabere kalan takım olmayı da başardı.

1. ligin en çok berabere kalan takımı Ankara Keçiörengücü oldu

Bu sezon umut veren ve başarılı sonuçlar almaya devam eden Ankara Keçiörengücü ligde yoluna devam ediyor. Şu anda sıralamanın 8. basamağında yer alan mor beyazlılar diğer takımlar ile arasında puan farkının az olmasından dolayı çok daha üst sıralara çıkma gibi büyük bir ihtimale sahip durumda.

Ligde şu ana kadar sadece 1 kez yenilen Ankara Keçiörengücü bu alandaki başarısını sürdürüyor. Haftalardır yenilmeyen Teknik Direktör Ersan Parlatan'ın öğrencileri 9 haftanın 5'inde berabere kalmayı başardı.

1. ligin en çok berabere kalan takımı Ankara Keçiörengücü oldu

9 MAÇTA 5 KERE 1 PUAN ALINDI

Trendyol 1. ligde şu ana kadar 3 kez 3 puanı hanesine yazdıran Ankara Keçiörengücü kalan maçlarda 1 puana razı oldu. Başkent ekibi Sakaryaspor, Boluspor, Adanaspor, Pendikspor ve Esenler Erokspor maçlarında rakibine üstünlük kuramadı.

Ankara Keçiörengücü ligin 10. haftasında Erzurumspor ile karşılaşacak. Ligde bu sezon işler istediği gibi giden ekiplerden Erzurumspor, Kocaelispor'un ardından ligin 2. sırasında yer alıyor.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ YENİLMEZLİĞİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Zorlu Erzurumspor deplasmanından istediği sonucu almak için çalışmalarına devam eden Ankara Keçiörengücü yenilmezlik serisini devam ettirmenin peşinde. 17 Ağustos'tan beri yenilgi yüzü görmeyen mor beyazlıların nasıl bir sonuç alacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER