Keçiören

Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu! Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu! Semt pazarlar ile ilgili olarak fiyat araştırmaları devam ediyor. Belediyelerin semt pazarlarını ziyaret edecek olanlar güncel fiyatlar hakkında bilgi sahib olmak isterken Keçiören Belediyesi tarafından bugün kurulan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarındaki güncel fiyatları duyurdu.
Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi! Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi! Ülke genelinde büyük bir heyecanla kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin tamamına yayılan heyecan Keçiören'de hissedildi. Keçiören Başkanı Mesut Özarslan vatandaşlarla beraber bu mutluluğa ortak oldu.
Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetini duyurdu! Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetini duyurdu! Bugün Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda yaşlı ve engelli bireyler için düzenlenen evde temizlik hizmetinin devam ettiği belirtildi.
Keçiören Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerini duyurdu! Keçiören Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerini duyurdu! Bugün Keçiören Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerinin düzenlendiği ifade edildi.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Hacıkadın Deresi'nde incelemelerde bulundu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Hacıkadın Deresi'nde incelemelerde bulundu Keçiören'de gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda ilçe halkının da beklenti içinde olduğu Hacıkadın Deresi için harekete geçildi. Belediye Başkanı bizzat alana gitti.
Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı Sıcak havaların gelmesi ile beraber ilçe sakinlerinin temiz ve hijyenik yerlerde vakit geçirmesi adına faaliyetlerini sürdürüyor. İnsanların en yoğun olduğu yerlerde çalışan ekipler sağlıklı alanlar oluşmasını sağlıyor.
Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor Mesut Özarslan'ın Belediye Başkanlığını yaptığı Keçiören Belediyesi yeni dönemde sosyal anlamda önemli mesajlar veriyor. Başkan Özarslan tarafından görevlendirilen başkan yardımcıları çalışmalarına devam ediyor.
Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu! Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden Keçiören Belediyesi tarafından paylaşımda Kartaltepe Mesire Alanının tadilat nedeni ile 15 gün kapalı olacağı ifade edildi.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Turgut Altınok’un dört dönem yönettiği Keçiören’de CHP’nin adayı Mesut Özarslan 31 Mart seçimlerinde yeni başkan seçildi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a ulaşmak isteyenler de iletişim kanalları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor Kış döneminin geride kalmasının ardından vatandaşlar gözlerini yaz aylarına çevirdi. Bu kapsamda Keçiören ilçesinde de hummalı bir çalışma başlatıldı.
Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün! Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün! Bayramın birinci gününde Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda bazı etkinlik alanlarının bayram boyunca ücretsiz olacağı duyurulmuştu. Ücretsiz alanlar için bugün son olduğu belirtildi.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu Ramazan Bayramı tatilinde şehirde kalan vatandaşlar bulundukları yerde ya da farklı ilçelerde vakitlerini değerlendiriyor. Bu kapsamda yerel yönetimlerden de bayrama özel adımlar atılıyor.