Keçiören

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde Anneler Gününe özel kutlama Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde Anneler Gününe özel kutlama Anneler Günü öncesi önemli bir etkinlik düzenleyen Keçiören Belediyesi, bünyesinde bulunan Çocuk Eğitim Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirdi.
Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine model uçak yapma eğitimi veriyor Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine eğitici kurslar vermeye devam ediyor Keçiören ilçesindeki huzurevlerinde misafir edilen yaşlıların sosyalleşmesine büyük önem veriliyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi tarafından yaşlılara model uçak yapma eğitimi verildiği öğrenildi.
Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı Emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin ödeme tarihlerinin gelmesi ile beraber vatandaşlar da ödeme yapacakları kanallarını sorgulamaya başladı. Keçiören Beleidyesi de vergi ödemelerinde kolaylık sunacağını ifade ederken detayları da duyurdu.
Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Hıdırellez etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Hıdırellez etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi Baharın gelişini kutlamak amacıyla organize edilen Hıdırellez etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Keçiören'de de vatandaşların bir arada sosyalleşmesi ve aralarındaki bağın kuvvetlenmesi adına hazırlanan etkinliklere yoğun bir katılım sağlandı.
Keçiören Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor Keçiören Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor Ramazan Bayramı'nın sona ermesi ile beraber İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başladı. Kurban satışı yapacak olan vatandaşlar için ise belediyeler tarafından satış alanı başvuruları yavaş yavaş alınmaya başladı. Keçiören Belediyesi konuyla ilgili olarak duyuruya yer verirken başvuruların açıldığını belirtti.
Keçiören Belediyesinin borcu açıklandı! 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL Keçiören Belediyesinin borcu açıklandı! 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL 31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, önceki dönemden kalan belediye borcunu açıkladı. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, belediyenin borcunu göreve geldikleri günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattıklarını açıkladı.
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı Keçiören Belediyesi bünyesinde kurulan Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklar için perdelerini açtı. İlginin yoğun olduğu Şehir Tiyatrosu ile ilgili özellikle çocukların merak ettikleri artarken randevulu sistemin nasıl işlediği de belli oldu.
Keçiören'de kurban satış alanları için başvurular alınmaya başladı! Keçiören'de kurban satış alanları için başvurular alınmaya başladı! Keçiören Belediyesi tarafından bugün yapılan açıklamalarda kurbanlık satışları için başvuru işlemlerinin bugünden itibaren alınmaya başladığı ifade edildi.
Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü İlçedeki ileri yaştaki vatandaşlar için sosyal aktiviteler düzenleyen Keçiören Belediyesi örnek bir davranışa daha imza attı. Yapılan bilgilendirmede Gönül Köşkü Huzurevi sakinlerinin MKE Ankaragücü - Corendon Alanyaspor maçı için Eryaman Stadyumuna götürüldü.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Yabancı tabela kullanımına izin vermeyeceğiz" Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Yabancı tabela kullanımına izin vermeyeceğiz" Son dönemde ülkenin bir çok belediye yönetiminde alınan farklı dilde dükkan tabelası yasağı uygulanan yerlere Keçiören ilçesi de katıldı. Konuya dair karar toplanan belediye meclisinde alındı.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün 'Afet Sonrası Muhtarlarla Toplantı' buluşmasında açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, uyuşturucu tacirlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır uygulanan çöp konteyneri kurulmama olayı artık tarihe karışacak. Konu ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan önemli bir bilgilendirme yaptı.