Keçiören

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi Görevinde 2. ayı geride bırakmaya hazırlanan Başkan Özarslan görevlerine ek olarak ilçedeki esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bir araya geldiği esnaflara sohbetler eden Mesut Özarslan belediye olarak esnafların yanlarında olacaklarını ifade ediyor.
Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu Keçiören Belediyesi gençler için yaz spor okulu açılacağını duyurdu Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşları spor ile buluşturma çalışmaları sürüyor. Her yaştan insanın kendini geliştirmesini isteyen Keçiören Belediyesi hayata geçecek yeni program hakkında bilgiler verdi.
Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı Keçiören Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Romanya’dan ülkemize gelen Erasmus öğrencileri, Keçiören’de ağırlandı.
Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı Havaların ısınması ile beraber belediyeler tarafından haşerelerle mücadele dönemi de başladı. Sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başlayan Keçiören Belediyesi de ilçe halkının sağlığı ve huzuru için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı.
Keçiören Belediyesi mesire alanlarını yaz dönemine hazırladı Keçiören Belediyesi mesire alanlarını yaz dönemine hazırladı Keçiören Belediyesince Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından yaz sezonuna hazırlandı.
Keçiörenli gençler taleplerini belediye meclisinde dile getirdi Keçiörenli gençler taleplerini belediye meclisinde dile getirdi Keçiören Belediyesi tarafından gençlerin sorunlarına daha yakından bakmak ve onlara duyulan güveni göstermek adına önemli bir etkinlik düzenlendi. Keçiören ilçesinin yönetildiği belediye meclisinde gençlere özel bir oturum gerçekleştirildi.
Keçiören Belediyesi 19 Mayıs'ta yaktığı Gençlik Meşalesi ile ilçeyi aydınlattı Keçiören Belediyesi 19 Mayıs'ta yaktığı Gençlik Meşalesi ile ilçeyi aydınlattı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Keçiören Belediyesi, Gençlik Alayı Yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından ünlü şarkıcılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un sahne aldığı konserle Keçiören’de bayram coşkusu yaşandı. Gençlik Alayı Yürüyüşündeki meşaleler de ilçeyi aydınlattı.
Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel organizasyon düzenledi. Belediye tarafından düzenlenen organizasyona ilişkin program takvimi de belli oldu. Buna göre vatandaşlar saat 21.00'da katılacakları konser ile 19 Mayıs ruhunu sonlandıracak.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Samsun'dan gelen bayrak toprağı teslim aldı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Samsun'dan gelen bayrak toprağı teslim aldı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen organizasyonla, genç sporcuların Samsun’dan getirdikleri Türk Bayrağını, Atatürk Bayrağını ve toprağı teslim aldı.
Keçiören 19 Mayıs'ı gün boyu gerçekleşecek etkinlikler ile kutlayacak Keçiören 19 Mayıs'ı gün boyu gerçekleşecek etkinlikler ile kutlayacak Keçiören Belediyesi ilçede son yılların en görkemli 19 Mayıs Bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayacak etkinlikler gün sonuna kadar sürecek.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a Samsun'dan alınan Tür Bayrağı teslim edilecek Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a Samsun'dan alınan Tür Bayrağı teslim edilecek Keçiören Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen organizasyonla Samsun’dan teslim alınan Türk Bayrağı, Başkanı Dr. Özarslan’a teslim edilmek üzere yola çıkacak.
Keçiören Belediyesinden Engelliler Haftası kapsamında offroad turu Keçiören Belediyesinden Engelliler Haftası kapsamında offroad turu Ülkemizde kutlanmaya devam eden Engelliler Haftası kapsamında birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Keçiören'de Engelliler Haftası kutlanmaya devam ederken belediyenin girişimleri ile engelli bireyler ilçede offroad turu attılar.