Keçiören

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan bayram öncesi açıklamalar yaptı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan bayram öncesi açıklamalar yaptı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Kurban Bayramı öncesi açıklamalar yaptı. Başkan Özarslan, kötü koku oluşumunu engelleme ve temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Keçiören Belediyesi KEÇMEK’i daha da büyütmeyi hedefliyor Keçiören Belediyesi KEÇMEK’i daha da büyütmeyi hedefliyor Keçiören Belediyesi, belediye bünyesinde ücretsiz hizmet veren meslek edinme kursları KEÇMEK’i daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.
Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde hizmet vermeyecek yerleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Keçiören’de Peşaver’de yaşanan terör saldırısının şehitleri anıldı Keçiören’de Peşaver’de yaşanan terör saldırısının şehitleri anıldı Keçiören’de belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın ev sahipliğinde Peşaver Şehitleri Anıtı ziyaret edildi.
Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı Keçiören Belediyesi, özellikle LGS ve YKS sınavları maratonundan çıkan öğrenciler için Yaza Merhaba Konserleri düzenledi.
Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi Keçiören Belediyesi tarafından ilçede özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Keçiören Belediyesi ile TBB iş birliğinde çalıştay düzenlendi Keçiören Belediyesi ile TBB iş birliğinde çalıştay düzenlendi Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarını sürdürürken bir yandan da farkı iş birliklerine imza atıyor. Keçiören Belediyesi ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği iş birliğinde bir çalıştay düzenlenirken STK'larla iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.
Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de vatandaşları yakından ilgilendiren bir karar alındı. Söz konusu kararın belediye meclisinde ortak kararla alındığı bildirildi.
Keçiören Belediyesi bayram öncesi cami ve ibadethaneleri temizliyor Keçiören Belediyesi bayram öncesi cami ve ibadethaneleri temizliyor Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi açtığı modern pazarlardan sonra cami ve ibadethanelerin bakım ve temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan TBB Ankara Encümen Üyesi seçildi Keçiören Belediye Başkanı Özarslan TBB Ankara Encümen Üyesi seçildi Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Türkiye Belediyeler Birliği Ankara encümen üyesi seçildi. Seçildiği görevin ardından açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, tüm belediyelere katkı sağlamak istediğini ifade etti.
Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi baştan aşağı yenilediği kurban satış alanlarıyla vatandaşlardan ve üreticiden ilgi görüyor.
KEÇMEK'de yıl sonu sergisi düzenlendi KEÇMEK'de yıl sonu sergisi düzenlendi Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren KEÇMEK, yıl sonu sergisi ve Türk Halk Müziği konseriyle final yaptı. Keçiören Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılış kurdelesini Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları kesti.