Keçiören

Keçiören Belediyesi, Srebrenitsa şehitleri için anma töreni gerçekleştirdi Keçiören Belediyesi, Srebrenitsa şehitleri için anma töreni gerçekleştirdi Keçiören Belediyesi, Srebrenitsa kentinde soykırıma uğrayan şehitler için anma töreni düzenledi.
Keçiören Belediyesi çocuklar için müzikal tiyatro oyunu sahneleyecek Keçiören Belediyesi çocuklar için müzikal tiyatro oyunu sahneleyecek Keçiören Belediyesi çocuklar için ücretsiz bir müzikal tiyatro oyunu sahneleneceğini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Keçiören Belediyesi bağımlılıkla mücadele paneli düzenledi Keçiören Belediyesi bağımlılıkla mücadele paneli düzenledi Keçiören Belediyesi, 'Güçlü Birey Güçlü Toplum, Bağımlılıkla Mücadelede Birlikte' konulu panel gerçekleştirildi.
Keçiören Belediyesi madde bağımlılığına dikkat çekmek için panel düzenledi Keçiören Belediyesi madde bağımlılığına dikkat çekmek için panel düzenledi Keçiören Belediyesi, madde bağımlılığı hakkında farkındalık oluşturmalı temalı bir panel düzenledi. Panelde Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın yanı sıra rektörler ve avukatlar da konuşmacı olarak katıldı.
Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri pazar denetimlerine devam ediyor Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri pazar denetimlerine devam ediyor Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, pazar denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, kurallara uymayan esnafa cezai işlem uyguladı.
Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı! Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı! Keçiören Belediyesi açık havada film gösterilerine başladı. İlk film olarak Atıf Yılmaz’ın unutulmaz filmi Selvi Boylum Al Yazmalım gösterildi.
Keçiören Belediyesinin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor Keçiören Belediyesinin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor. Yoğun katılımın olduğu konserler, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede yer alan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti Keçiören Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih hizmeti vererek, öğrencilere en uygun yer için tercih yapılmasını sağlıyor.
Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşlıların yüzünü güldüren programlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Huzurevi sakinlerini sosyal hayatın içinde tutma kapsamında belediye tarafından piknik etkinliği yapıldı.
Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor Keçiören Belediyesi sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtlarının başvuru tarihleri belli oldu.
Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor Keçiören Belediyesi, ilçe genelindeki birçok yeşil alanın üretim ve yenileme çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.