Keçiören

Keçiören Belediyesi yeniden moloz alımına başlayacağını duyurdu! Keçiören Belediyesi yeniden moloz alımına başlayacağını duyurdu! Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz haftalarda belediye meclisi vatandaşların molozlarını toplama hizmetinin artık olmaması yönünde karar almıştı. Halk tarafından olumsuz olarak karşılanan bu olay sonrası belediye beklenen açıklamayı yaptı.
Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor Keçiören Belediyesi, gıda fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşı doğrudan çiftçiyle buluşturmak üzere ilçede Üretici Pazarları kuruyor.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ilçenin kardeş şehri Mamuşa’da ağırlandı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ilçenin kardeş şehri Mamuşa’da ağırlandı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçenin kardeş Mamuşa’yı ziyaret ederek oranın belediye başkanı Abdülhadi Krasniç ile bir araya geldi.
Keçiören Belediyesi yasaklı madde ile olan mücadelesini sürdürüyor Keçiören Belediyesi yasaklı madde ile olan mücadelesini sürdürüyor Keçiören Belediyesi güvenlik görevlilerine, yasaklı madde ile mücadele kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.
Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak Keçiören Belediyesi YKS tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak. Bu kapsamda ilçedeki Tepebaşı Kurs Merkezi’nde öğrencilere rehberlik hizmeti verilecek.
Keçiören'deki Kalaba Aqua Park'ın yeni ziyaretçileri 11 farklı ilden geldi Keçiören'deki Kalaba Aqua Park'ın yeni ziyaretçileri 11 farklı ilden geldi Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park'ta 'Yazımda Kardeşlik Var' eğitim kampı ile 11 farklı ilden gelen öğrenciler misafir edildi.
Keçiören Belediyesi öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerine yardımcı oluyor Keçiören Belediyesi öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmelerine yardımcı oluyor Keçiören Belediyesi yaz tatilini verimli geçirmek öğrenciler için ÇEM ve KEDEM hizmetlerine devam ediyor.
Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Muharrem ayı vesilesiyle Ankara'nın ve ülkenin dört bir yanında Alevilik inanışında önemli bir yeri olan Kerbela olayındaki kayıplar anılırken, pişirilen aşureler vatandaşlara dağıtıldı.
Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ile 18 Alevi derneği ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma ikram etti. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı sebebiyle bu akşam aşure etkinliği düzenleyecek.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bu akşam yapılacak Ankara radyoları ortak yayınının konuğu olacak. Duyuru Başkan Özarslan tarafından yapıldı.
Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi, çiftçiye sağladığı 200 binden fazla fide sonrası yetiştirilen sebze ve meyveler ile ihtiyaç sahiplerine destek oldu.