Keçiören

Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor Keçiören Belediyesi su altı canlılarını tanıma fırsatı sağlıyor Denizler ve okyanuslar içerisinde barındırdığı ayrı bir sistem ile insanların ilgisini çekiyor. Bu konuda denize kıyısı olmayan Ankara'da Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ile merakları gideriyor.
Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları için zaman daralıyor Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları sürüyor Keçiören'de müzik ile ilgilenen vatandaşları yakından ilgilendiren konservatuvar kayıt süreci ile ilgili az bir süre kaldığı öğrenildi. 9 farklı branşta uzman isimlerden müzik eğitimi almak isteyen vatandaşlar için son kayıt tarihi 27 Eylül.
Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor Sokakların temiz tutulması kadar insanların sık sık toplu olarak bulunduğu yerlerde de bakım hizmetleri veriliyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi yapılan faaliyetler ile ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.
Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek Keçiören Belediyesi tarafından aralarında dükkan, kafeterya, çay bahçesi ve tesislerin yer aldığı 5 adet taşınmazı ihale yöntemiyle kiraya vereceğini duyurdu. Taşınmazlar için ihale 3 Ekim tarihinde düzenlenecek.
Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Ücretsiz Çocuk Atölyeleri için kayıtların başlayacağını açıkladı. Sürece ilişkin detaylar belli oldu.
Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek Keçiören Belediyesi küçük yaş gruplarından gelişim çağındaki bireylere kadar geniş bir yelpazeye eğitim vermeye devam ediyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan son paylaşımda Çocuk Eğitim Merkezinde verilecek eğitimlerin başlama va kayıt işlemleri hakkında bilgiler verildi.
Keçiören Belediyesi Antalya'da düzenlenen Yörük Festivali’nde stant açtı Keçiören Belediyesi Antalya'da düzenlenen Yörük Festivali’nde stant açtı Keçiören Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yörük Festivali’ne katılım sağladı.
Keçiören Belediyesi meslek edindirme kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu Keçiören Belediyesi meslek edindirme kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu Yeni döneme girilmesi ile beraber vatandaşlara yönelik farklı başlıklarda verilen eğitimlerde hız kazandı. Keçiören Belediyesi de ilçe sakinlerinin daha donanımlı olması için Sanat ve Meslek Edindirme Kursları ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.
Keçiören Belediyesi Kalaba Kent Meydanı’nda Mevlid Kandili programı düzenledi Keçiören Belediyesi Kalaba Kent Meydanı’nda Mevlid Kandili programı düzenledi Keçiören Belediyesi Kalaba Kent Meydanı’nda Mevlid Kandili Özel Programı düzenledi. Programda katılımcılara hitaben Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bir konuşma yaptı.
Keçiören Belediyesi sünnet ettirdiği çocukları dijital hayvanat bahçesine götürdü Keçiören Belediyesi'nden sünnet edilen çocuklara dijital hayvanat bahçesi gezisi Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır gerçekleştirilen ücretsiz toplu sünnet şöleni bu senede yapıldı. Belediye tarafından sünnet ettirilen çocuklar dijital hayvanat bahçesini gezmeye götürüldü.
Keçiören Belediyesi'nden ilçe genelinde yol genişletme çalışması Keçiören Belediyesi'nden ilçe genelinde yol genişletme çalışması Keçiören Belediyesi ilçe genelindeki yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. ABB ve Keçiören Belediyesi’nin iş birliği ile yapılan yol genişletme çalışmalarının asıl amacının Keçiören’de trafiği rahatlatmak için olduğu ifade edildi.
Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı! Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı! Keçiören Belediyesi arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Kanuni Mahalle sınırları içerisinde yer alan taşınmazlar belediye tarafından ihale yöntemiyle satılacak.