Keçiören

Keçiören Belediyesi EYT'li vatandaşların kıdem tazminatı ödemelerini gerçekleştirdi! Keçiören Belediyesi EYT'li vatandaşların kıdem tazminatı ödemelerini gerçekleştirdi! Keçiören Belediyesi, EYT'nin yasalaşmasının ardından bünyesinde çalışan 233 personele 40 milyon TL'lik tazminat ödemesi gerçekleştirdi.
Ankara Keçiören Belediyesi 17 Temmuz semt pazarları fiyatları belli oldu! Ankara Keçiören Belediyesi 17 Temmuz semt pazarları fiyatları belli oldu! Keçiören Belediyesi tarafından günlük olarak paylaşılan semt pazarları fiyatları bugün de listelendi. Kanuni, Çaldıran, Bağlarbaşı, Etlik Pazarı fiyatları 17 Temmuz Pazartesi tarihi ile belli oldu.
Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası öğrencileri kura sonucu ile belirlendi! Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası öğrencileri kura sonucu ile belirlendi! Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası, noter huzurunda kura çekim sonuçlarını açıkladı. Çekimler noter huzurunda yapıldı.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı Ankara'nın Keçiören ilçesinde Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı Ankara'nın Keçiören ilçe belediyesi çalışmalarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından ilçede inşa edilecek Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temel atma töreni gerçekleştirildi.
Ankara Keçiören Belediyesi cuma pazarlarında güncel fiyatlar belli oldu! Ankara Keçiören Belediyesi cuma pazarlarında güncel fiyatlar belli oldu! Ankara'nın Keçiören ilçe belediyesi günlük olarak semt pazarları fiyatlarını paylaşıyor. günü 14 Temmuz Cuma günü Köklü, Kafkas, Kalaba pazarlarında güncel sebze ve meyve fiyatları belli oldu.
Ankara'da Keçiören Belediyesinin bu yılki yaz okulları başlıyor! Ankara'da Keçiören Belediyesinin bu yılki yaz okulları başlıyor! Keçiören Belediyesi, bu yılki yaz okullarının bugün itibarıyla ilçede sporseverlerle buluşacağını duyurdu.
Ankara'da Keçiören Belediyesinden bir ilk! Erkek lokali açılıyor! Ankara'da Keçiören Belediyesinden bir ilk! Erkek lokali açılıyor! Keçiören Belediyesi, ilçede Kadınlar Lokali'nin ardından Erkekleler Lokali'nin de açılacağını duyurdu.
Ankara Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları açıklandı! Yakacık pazarında güncel fiyatlar Ankara Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları açıklandı! Yakacık pazarında güncel fiyatlar Keçiören Belediyesi tarafından günlük olarak paylaşılan semt pazarları fiyatları bugün de Yakacık Pazarı için açıklandı. 13 Temmuz Perşembe günü kurulan Yakacık pazarında güncel sebze ve meyve fiyatları açıklandı.
Ankara Keçiören'de Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temeli atılıyor! Ankara Keçiören'de Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temeli atılıyor! Keçiören Belediyesi, Okçuluk Kapalı Spor Salonu'nun temel atma töreninin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan sünnet olan çocuklara hastanede ziyaret Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan sünnet olan çocuklara hastanede ziyaret Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sünnet edilen çocukları hastanede ziyaret etti. Belediye olarak 402 çocuk sünnet edildi.