Keçiören

Keçiören Belediyesi tüm Ankaralıları açılış törenine davet etti! Keçiören Belediyesi tüm Ankaralıları açılış törenine davet etti! Keçiören Belediyesi yeni bir açılış için vatandaşlara buluşma çağrısında bulunurken bir yeni sosyal alan daha Keçiören'li vatandaşların hizmetine açılıyor.
Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik! Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik! Keçiören Belediyesi kentte pek çok etkinliğe yer veriyor. Kentte park konserleri etkinliklerine start veren belediye bu konserlerde eğlenceli oyunları da vatandaşlarla bir araya getirdi.
Keçiören Belediyesi Aktepe Köyü pazarında vatandaşları doğal ürünlerle buluşturuyor! Keçiören Belediyesi Aktepe Köyü pazarında vatandaşları doğal ürünlerle buluşturuyor! Market ürünlerinden uzakta, üretilen doğal ürünlerle vatandaşları halk pazarında bir araya getiren Keçirören Belediyesi Aktepe Köylü Pazarı'nı duyurdu.
Ankara Keçiören Belediyesi çocukları geleceğin teknolojisi ile tanıştırıyor! Ankara Keçiören Belediyesi çocukları geleceğin teknolojisi ile tanıştırıyor! Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden birçok duyuruyu paylaşmaya devam ederken son olarak çocukları yakından ilgilendiren paylaşımla gündeme geldi.
Ankara Keçiören cumartesi pazarları fiyatları belli oldu! Ankara Keçiören cumartesi pazarları fiyatları belli oldu! Ankara'da semt pazarı fiyatları merak ediliyor. Keçiören Belediyesi tarafından günlük olarak paylaşılan semt pazarları fiyatları 29 Temmuz tarihinde açılan cumartesi pazarları için açıklandı.
Ankara Keçiören Belediyesi yeni park açılışına tüm vatandaşları davet etti! Ankara Keçiören Belediyesi yeni park açılışına tüm vatandaşları davet etti! Ankara'da özellikle de yaz aylarının gelmesi ile birlikte belediyeler park ve bahçe çalışmalarını hızlandırmaya başlarken Keçiören Belediyesi vatandaşlara bir yeni müjde verdi.
Ankara Keçiören Belediyesi çöp bırakma saatleri için uyarıda bulundu! Ankara Keçiören Belediyesi çöp bırakma saatleri için uyarıda bulundu! Keçiören'de yaşayan vatandaşlar için çöp bırakma saatleri Keçiören Belediyesi tarafından paylaşıldı.
Keçiören'de freni boşalan dolmuş, demir parmaklıklara çarptı! 6 kişi yaralandı Keçiören'de freni boşalan dolmuş, demir parmaklıklara çarptı! 6 kişi yaralandı Ankara'da Keçiören ilçesinde yol alan bir dolmuş, freni patlaması sonucunda trafikteki başka sürücülere çarpmamak için bir sitenin demir parmaklılarına çarptı.
Bağlum Köylü Pazarı nerede ve ne zaman kuruluyor? Hangi ürünler satılıyor? Bağlum Köylü Pazarı nerede ve ne zaman kuruluyor? Hangi ürünler satılıyor? Keçiören Belediyesi Bağlum köylü pazarı ile taze ürünleri vatandaşlar ile buluşturuyor. Peki ama bu pazarın içinde hangi ürünler bulunuyor ve pazar yeri nerede kuruluyor?
Resmen ücretsiz hizmet veriyor! Ankara'daki tüm gençler burada hemen randevunuzu alın Resmen ücretsiz hizmet veriyor! Ankara'daki tüm gençler burada hemen randevunuzu alın Başkent Ankara'da hizmette resmen sınır tanınmıyor. Ankaralıların bir çoğunun bilmediği hizmetten randevu sistemi ile faydalanılabiliyor. Pek çok hizmet Ankaralılar için ücretsiz olarak verilirken özellikle gençlerin akın edeceği bir adresi derledik.
Ankara'nın Keçiören Belediyesi tadilatta olan okullara boya desteği sağladı Ankara'nın Keçiören Belediyesi tadilatta olan okullara boya desteği sağladı Ankara'da ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Ankara'nın Keçiören Belediyesi de yaz tatilinde tadilatta olan okullara boya desteği sağlamayı dürdürüyor.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum" Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum" Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.