Keçiören

Ankaralıların uğrak mekanı olmaya aday! Şelale köprü barbekü her şey var Ankaralıların uğrak mekanı olmaya aday! Şelale köprü barbekü her şey var Başkent Ankara'da sakin bir yer arayanların uğrak noktası olmaya aday adresler merak konusu oldu. Rekreasyonu tamamlanan o adrese çoğu Ankaralı ziyarette bile bulunmamışken göleti, şelalesi ve sosyal imkanları ile özellikle ailelerin tercihi olacak.
Ankara Keçiören Aktepe Köylü Pazarı nerede, nasıl gidilir, hangi günler açık? Ankara Keçiören Aktepe Köylü Pazarı nerede, nasıl gidilir, hangi günler açık? Ülkemizde yer edinmiş pazar kültürü nedeniyle pek çok vatandaş, semt ve köy pazarlarını ziyaret ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde kurulan Aktepe Köylü Pazarı'nın nerede ve hangi günler kurulduğu merak edildi.
Keçiören Belediyesi, bugünkü pazar fiyatları listesini paylaştı! Keçiören Belediyesi, bugünkü pazar fiyatları listesini paylaştı! Keçiören Belediyesi, vatandaşlarına sağlıklı ve ekonomik alışveriş imkanları doğrultusunda bugünkü pazar fiyatları listesini paylaştı.
Ankara Keçiören Belediyesi Engelsiz Gönüller Yaz Şenliği'nin finalini gerçekleştirdi Ankara Keçiören Belediyesi Engelsiz Gönüller Yaz Şenliği'nin finalini gerçekleştirdi Ankara'nın Keçiören ilçe belediyesi, ilçedeki engelli bireyler için birbirinden farklı projelere imza atıyor. Belediyenin imza attığı projelerden biri olan Engelsiz Gönüller Yaz Şenliği'nin finalinin yapıldığı kaydedildi.
Ankara Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti! Ankara Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti! Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti 2011 yılından bu yana sağlanmaya devam ederken hizmetin detayları merak konusu oldu.
Keçiören Belediyesi, Yaprak Sarma Yarışması düzenliyor! Keçiören Belediyesi, Yaprak Sarma Yarışması düzenliyor! Ankara'da Keçiören Belediyesi, geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan 'yaprak sarma' temalı yarışma düzenleyeceklerini duyurdu.
Ankara'da vatandaşlar lavanta hasadına katıldı! 2 yıllık çaba sonuç verdi Ankara'da vatandaşlar lavanta hasadına katıldı! 2 yıllık çaba sonuç verdi Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde kurulan bahçede yetiştirilen lavantalar, ziyaretçiler tarafından hasat edildi. Hasada Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.
Ankara Keçiören Belediyesi Rahman Cami Temel Atma Törenine tüm vatandaşları davet etti! Ankara Keçiören Belediyesi Rahman Cami Temel Atma Törenine tüm vatandaşları davet etti! Keçiören Belediyesi semtteki çalışmalarına tam hız devam ederken bir yeni cami daha Keçiören'de yaşayan Ankaralı vatandaşların hizmetine açılacak.
Keçiören Belediyesi "Kına Dövme Yapımı" etkinliği düzenliyor! Keçiören Belediyesi "Kına Dövme Yapımı" etkinliği düzenliyor! Ankara'da Keçiören Belediyesi, kültürel bağları güçlendirmek amaçlı "Kına Dövme Yapımı" etkinliğini düzenleyeceklerini vatandaşlarına duyurdu.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde yapılacak olan kapalı spor salonunun temeli atıldı Ankara'nın Keçiören ilçesinde yapılacak olan kapalı spor salonunun temeli atıldı Ankara'nın Keçiören ilçesine yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Şehit Kubilay Mahallesi’ne inşa edilecek kapalı spor salonunun temelleri atıldı.
Ankara'nın Keçiören ilçesine yeni yatırım kazandırıldı! Vatandaşların uğrak noktası olacak Ankara'nın Keçiören ilçesine yeni yatırım kazandırıldı! Vatandaşların uğrak noktası olacak Ankara'nın Keçiören ilçe belediyesinin yatırımları devam ediyor. İlçedeki yatırımlarını sürdüren Keçiören Belediyesi, yeni bir parkın açılışını daha yaparak Keçiören ilçesine kazandırdı.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde Keşmir Dayanışma Günü Fotoğraf Sergisi açıldı Ankara'nın Keçiören ilçesinde Keşmir Dayanışma Günü Fotoğraf Sergisi açıldı Ankara'da ilçe belediyeleri sosyal etkinlikler çerçevesinde pek çok projeyi başkent halkına sunuyor. Keçiören Belediyesi ve Pakistan İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde Keşmir Dayanışma Günü'ne özel fotoğraf sergisi açıldı.