Keçiören

Ankara'nın o ilçesinde belediye gıda kolisi dağıtıyor! Haneden bir kişinin kimlik kartı ile başvuru yapması yeterli Ankara'nın o ilçesinde belediye gıda kolisi dağıtıyor! Haneden bir kişinin kimlik kartı ile başvuru yapması yeterli Türkiye'de pe çok sosyal yardım programı bulunuyor. Belirli şartlarla binlerce kişiye nakdi destek sağlanırken bu destekler gıda ürünleri üzerinden de yapılıyor. Ankara'daki belediyeler yardım sunarken bir belediye daha gıda kolisi yardımını açıkladı.
Ankara Keçiören'de kaza yapan araç sürücüsünü tehdit eden 3 şüpheli gözaltına alındı Ankara Keçiören'de kaza yapan araç sürücüsünü tehdit eden 3 şüpheli gözaltına alındı Ankara'nın Keçiören ilçesinde kaza yapan aracın sürücüsünü silahla tehdit ederek para isteyen 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Keçiören'de oraya gitmeyen çok pişman! Hasat zamanı başladı Keçiören'de oraya gitmeyen çok pişman! Hasat zamanı başladı Keçiören Belediyesine ait ilçedeki Ovacık Mahallesi’nde yer alan 50 dönümlük Lavanta ve Gül Bahçesi’nde lavantalar hasat edildi.
Aktivite planı olan Ankaralılar dikkat! Türk Cumhuriyetleri Geleneksel El Sanatları Sergisi ziyaretçilerini bekliyor Aktivite planı olan Ankaralılar dikkat! Türk Cumhuriyetleri Geleneksel El Sanatları Sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankaralılar özellikle hafta sonu yapacakları aktiviteler için araştırmalarını sürdürüyor. Etkinlik arayışında olan Ankaralılara Keçiören Belediyesi ile Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı iş birliğinde belediyeye ait Sanat Galerisinde bir sergi açıldı.
Keçiören Belediyesi yeni nesil semt pazarlarının yapımına devam ediyor! Keçiören Belediyesi yeni nesil semt pazarlarının yapımına devam ediyor! Keçiören belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Keçiören halkını yeni nesil semt pazarları ile tanıştırmaya devam eden Keçiören Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.
Islatma havuzu Ankara'nın o ilçesinde bulunuyor! Sıcaktan bunalanlar akın akın gidiyor Islatma havuzu Ankara'nın o ilçesinde bulunuyor! Sıcaktan bunalanlar akın akın gidiyor Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Ankara’da sıcaktan bunalanlar serinlemek için farklı yöntemlere başvuruyor. Başkent Ankara'da serinlemek isteyenler sulama havuzuna akın etti.
Keçiören Belediyesi'nden Hanımlar Lokalinde takı tasarımı atölyesi fırsatı! Keçiören Belediyesi'nden Hanımlar Lokalinde takı tasarımı atölyesi fırsatı! Keçiören Belediyesi, Hanımlar Lokali'nde kadınların yaratıcılıklarını ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak bir fırsat sunuyor.
Keçiören Belediyesi, Aktepe Aquapark İçin geçici kapanışa gidiyor! Keçiören Belediyesi, Aktepe Aquapark İçin geçici kapanışa gidiyor! Keçiören Belediyesi'nde, yenilikçi anlayışla bakım ve tadilat çalışmaları sürüyor. Belediye, halkın yaz mevsiminin keyfini çıkarabileceği Aktepe Aquapark'ın tadilat ve bakım çalışmaları için geçici olarak kapatıldığını duyurdu.
Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nde özel bireyler Aqua Park keyfi yaşadı Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nde özel bireyler Aqua Park keyfi yaşadı Keçiören Belediyesi kentte pek çok farklı etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Keçiören ilçesinde yaşayan engelli bireylere özel Engelli Dayanışma Merkezi'ni hayata geçiren Keçiören Belediyesi, ilçedeki özel çocuklara aqua park keyfi yaşattı.
Ankara Keçiören'de bir dairede yangın çıktı! 6 kişi dumandan etkilendi! Ankara Keçiören'de bir dairede yangın çıktı! 6 kişi dumandan etkilendi! Ankara'da bir apartmanın giriş katında yangın meydana geldi. Çıkan yangın sonucunda 4'ü çocuk, 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
Keçiören Belediyesi Cumhuriyet Kulesi çalışmaları tam gaz devam ediyor! Keçiören Belediyesi Cumhuriyet Kulesi çalışmaları tam gaz devam ediyor! Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Keçiören belediyesi paylaşımında uzun süredir yapımı devam eden Cumhuriyet Kulesinin bitmesine çok az kaldığını duyurdu.
Keçiören Belediyesi, Bağlum'da spor ve sosyal yaşamı destekliyor! Keçiören Belediyesi, Bağlum'da spor ve sosyal yaşamı destekliyor! Keçiören Belediyesi, Bağlum Mahallesi'nde spora ve sosyal yaşama destek vermeye devam ediyor.