Keçiören

Ankara'daki üniversite öğrencilerine ücretsiz! Randevusunu alan bu hizmete tek kuruş ödemiyor Ankara'daki üniversite öğrencilerine ücretsiz! Randevusunu alan bu hizmete tek kuruş ödemiyor Ankara'da Keçiören Belediyesi, üniversite öğrencilerine ücretsiz taşınma hizmeti veriyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını dile getirdi.
Ankara'da KEÇMEK, Sanat ve Meslek Kursları'nda yeni dönem kayıtları devam ediyor! Ankara'da KEÇMEK, Sanat ve Meslek Kursları'nda yeni dönem kayıtları devam ediyor! Ankara'nın Keçiören Belediyesi, vatandaşlarına çeşitli beceriler kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz sunduğu Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) hizmetlerinde kurs kayıtları devam ediyor.
Ankara'da 8 yaşındaki çocuğa komşusundan şiddet! Ankara'da 8 yaşındaki çocuğa komşusundan şiddet! Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 8 yaşındaki bir çocuğun komşusu tarafından şiddete maruz kaldığı üzücü bir olay yaşandı.
Ankara'da havai fişek patlaması yangına sebep oldu! Ankara'da havai fişek patlaması yangına sebep oldu! Ankara'nın Keçiören ilçesinin Kanuni Mahallesi'nde, boş bir arazide meydana gelen yangın, hızlı müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangının nedeni ise havai fişek patlaması olarak belirlendi.
Ankara'da mahalle konserleri! Sanat dolu akşamlar Ankara'da mahalle konserleri! Sanat dolu akşamlar Ankara'da Keçiören Belediyesi, mahalle konserleri ile vatandaşlarına keyifli akşamlar sunmaya devam ediyor.
Ankara Buluşmaları'nda gündem, kent hayatı ve hayvan hakları! Ankara Buluşmaları'nda gündem, kent hayatı ve hayvan hakları! Keçiören Belediyesi, "Ankara Buluşmaları" adlı etkinliklerinde bu sefer "Kent Hayatı ve Hayvan Hakları" konusunu ele aldı.
Keçiören Belediyesi arsa satışını başlattı! 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla teminatı veren teklif yapabilecek Keçiören Belediyesi arsa satışını başlattı! 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla teminatı veren teklif yapabilecek Artan taşınmaz fiyatları nedeniyle vatandaşlar alternatif ilan arayışına devam ediyor. Türkiye'nin ilan portali üzerinden çeşitli taşınmazlar satışa sunulmaya devam ederken Keçiören Belediyesi tarafından arsa satışı yapılacağı duyuruldu.
Ankara Keçiören Belediyesi mahalle konserlerine devam ediyor Ankara Keçiören Belediyesi mahalle konserlerine devam ediyor Ankara Keçiören Belediyesi tarafından yaz boyunca her hafta ilçedeki farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle konserleri ile Keçiören halkının kulaklarının pasını sildi.
Ankara'nın Keçiören ilçesi adını nereden alıyor? 5 rivayet var bilmediğinize eminiz Ankara'nın Keçiören ilçesi adını nereden alıyor? 5 rivayet var bilmediğinize eminiz Türkiye'nin kalbinin attığı yer Ankara ile ilgili pek çok merak edilen bulunuyor. Ankara'daki 25 ilçenin hikayesi merak edilirken Haberankara.com okurları için Keçiören ilçesinin adının nereden geldiği ile ilgili detayları derledik.
Ankara'da anahtarı üzerinde unutulan otomobil anında çalındı! Ankara'da anahtarı üzerinde unutulan otomobil anında çalındı! Ankara'nın Keçiören ilçesinde, bir otomobil sahibinin anahtarını üzerinde bırakarak bir iş yerine girmesi sonucu aracı, saniyeler içinde çalan bir hırsızın eline geçti. Olay, Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleşti.
Keçiören’de aileler ve çocuklar için keyifli bir tiyatro deneyimi! Keçiören’de aileler ve çocuklar için keyifli bir tiyatro deneyimi! Ankara'da Keçiörenli vayandaşlar hafta sonunda vakitlerini değerlendirmek amacıyla Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda sahnelenen "Hayaller Ülkesi" adlı tek perdeli oyunu izlemek için bir araya geldi.
Keçiören Belediyesi müzik ve eğlence severleri Kartaltepe Kent Ormanı'nda buluşturuyor! Keçiören Belediyesi müzik ve eğlence severleri Kartaltepe Kent Ormanı'nda buluşturuyor! Keçiören Belediyesi, yaz döneminin sonlarına doğru gelinse de vatandaşlarına etkinliklerde bulunmaya devam ediyor.