Keçiören

Keçiören Belediyesi'nden Engelli Danışma Merkezi El Sanatları Sergisi! Keçiören Belediyesi'nden Engelli Danışma Merkezi El Sanatları Sergisi! Keçiören Belediyesi, birbirinden farklı sanatsal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri ve Engelli Danışma Merkezi çatısı altında faaliyet gösteren özel bireyler tarafından üretilen ürünler sergiye çıktı.
Ankaralıların bu adresi mutlaka ziyaret etmesi gerekiyor! Resmen nilüfer şöleni görenler mest olacak Ankaralıların bu adresi mutlaka ziyaret etmesi gerekiyor! Resmen nilüfer şöleni görenler mest olacak Ankaralılar hafta sonlarını geçirebilecekleri adresleri araştırmaya devam ederken bu kez kendinizi adeta nilüfer tarlasında hissedeceğiz alanı derledik. Başkentin nadide alanları arasında yer alan adresi soğuklar bastırmadan da gezmenizde fayda bulunuyor.
Ankara Keçiören'deki 1 itfaiye erinin şehit olduğu yangınla ilgili yeni açıklama! Ankara Keçiören'deki 1 itfaiye erinin şehit olduğu yangınla ilgili yeni açıklama! Ankara Keçiören'deki 1 itfaiye erinin şehit olduğu yangınla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.
Keçiörende kurulan pazarlar vatandaşı memnun ediyor Keçiörende kurulan pazarlar vatandaşı memnun ediyor Vatandaşlar, Keçiören'de kurulan semt pazarlarından memnuniyet duyuyor. Semt pazarlarında sürekli denetim yapılıyor.
Ankara Keçiören'deki bir apartmanda yangın çıktı! Dumandan etkilenen 4 itfaiye erinden 1'i hayatını kaybetti Ankara Keçiören'deki bir apartmanda yangın çıktı! Dumandan etkilenen 4 itfaiye erinden 1'i hayatını kaybetti Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 itfaiye eri dumandan etkilendiği öğrenildi. 4 itfaiye eri hastaneye kaldırılırken yangınla ilgili edinilen bilgiler de paylaşıldı.
Keçiören Belediyesi'nin eğitime yatırımları devam ediyor Keçiören Belediyesi'nin eğitime yatırımları devam ediyor Keçiören Belediyesi tarafından "Eğitime Bir Tuğla da Bizden" projesi kapsamında ilçedeki Şehit Oğuz Kaan Usta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap ve laboratuvar ekipmanı teslim edilerek sınıfların açılışı törenle gerçekleştirildi.
Ankara Keçiören'de bir genç kız annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti! Ankara Keçiören'de bir genç kız annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti! Başkent Ankara'dan gelen bir son dakika haberine göre genç bir kızın erkek arkadaşı ile görüşmesini istemeyen annesini öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.
Ankara'da kanuna aykırı yapılan dirft organizasyonunda 34 cezai işlem uygulandı Ankara'da kanuna aykırı yapılan dirft organizasyonunda 34 cezai işlem uygulandı Ankara'da kanuna aykırı şekilde dirft yapacakları tespit edilen bir grup sürücüye ceza kesildi ve araçları trafikten men edildi.
Keçiören Belediyesi'nde Mahalle Konağı'nın temeli atıldı Keçiören Belediyesi'nde Mahalle Konağı'nın temeli atıldı Ankara'da ki belediyeler vatandaşlarının huzurlu ve mutlu yaşam sürdürebilmesi için birbirinden farklı etkinliğe ve projelere imza atmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi'nde yaptığı çalışmalarla Ankara'da örnek belediyeler arasında yerini alıyor.
Keçiören Belediyesi  Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Hizmet vermeye devam ediyor Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Hizmet vermeye devam ediyor Ankara'da ki belediyeler vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve rahat eğitim alabilmeleri için çeşitli çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Bu belediyelerin içinde Keçiören Belediyesi' de yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.
Keçiören'de lunapark çocukları eğlendirmeye devam ediyor Keçiören'de lunapark çocukları eğlendirmeye devam ediyor Keçiören'de faaliyet gösteren lunapark bölge halkına ve miniklere akşam geç saatlere kadar keyifli anlar yaşatıyor.
Keçiören'de semt pazarlarında denetim yapıldı Keçiören'de semt pazarlarında denetim yapıldı Ankara'da ki belediyeler vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarına devam etmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Keçiören Belediyesi semt pazarlarını denetledi.