Keçiören

Ankaralının sonbahar rotası belli oldu! Merkeze 10 kilometre uzaklıktaki mesire alanı her yaş grubunu ağırlıyor Ankaralının sonbahar rotası belli oldu! Merkeze 10 kilometre uzaklıktaki mesire alanı her yaş grubunu ağırlıyor Ankara'ya kazandırılan mesire alanları vatandaşların uğrak adresleri olmaya devam ediyor. Son olarak Keçiören Belediyesi'nin girişimleri ile ilçeye kazandırılan Kösrelik Mesire alanına ziyaretler de hız kesmeden devam ediyor.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde 10 katlı binada yangın Ankara'nın Keçiören ilçesinde 10 katlı binada yangın Ankara'nın Keçiören ilçesinde 10 katlı binada çıkan yangın mahallede korku ve paniğe neden oldu.
Keçiören Belediyesi'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel Laser Run Koşusu düzenlendi Keçiören Belediyesi'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel Laser Run Koşusu düzenlendi Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar devam ederken Ankara'da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Keçiören Belediyesi'nde Cumhuriyet'in 100. yılı için koşulacak Keçiören Belediyesi'nde Cumhuriyet'in 100. yılı için koşulacak Türkiye'nin dört bir köşesinde Cumhuriyet'in 100. yılı coşkuyla kutlanmaya devam ederken Keçiören Belediyesi'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100'üncü yıl Laser Run Yarışı'nı gerçekleştirecek.
Serhat illerinin rüzgarı Ankara'da esiyor!  Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri devam ediyor Serhat illerinin rüzgarı Ankara'da esiyor! Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri devam ediyor Şehirlerin kültürlerini ve damak lezzetlerini tanıtmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri vatandaşın takibinde yer alırken Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri de başladı.
Ankara Keçiören'de kadın cinayeti Ankara Keçiören'de kadın cinayeti Ankara'da bir kadın sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Keçiören Belediyesi Kösrelik Issık Göleti Mesire Alanı’nın açılışı gerçekleştirdi Keçiören Belediyesi Kösrelik Issık Göleti Mesire Alanı’nın açılışı gerçekleştirdi Keçiören Belediyesi, Kösrelik Issık Göleti Mesire Alanı’nın açılışı gerçekleştirdi. Tesisin açılışına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Belediye işsizliğe savaş açtı! Yeni ilanlar yayımlandı hemen başvurunuzu yapın Belediye işsizliğe savaş açtı! Yeni ilanlar yayımlandı hemen başvurunuzu yapın Türkiye'de işsizlikle mücadele çerçevesinde belediyeler de desteklerini sürdürüyor. İş arayanlara yardımcı olmak adına özel sektörlerin ilanlarını yayımlayan Keçiören Belediyesi, yeni bir ilan duyurusu yayımladı.
Kösrelik Göleti Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir? Kösrelik Göleti Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir? Keçiören Belediyesi tarafından açılışı yapılacak olan Kösrelik Göleti Mesire Alanı ile ilgili olarak araştırmalar arttı. 14 Ekim tarihinde açılışı yapılacak olan alana nasıl gidildiğini merak edenler de araştırmalarına başladı.
Kösrelik Göleti Mesire Alanı Keçiören Belediyesi tarafından açılıyor! Kösrelik Göleti Mesire Alanı Keçiören Belediyesi tarafından açılıyor! Başkente yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri atıl alanları yeniden hayata kazandırırken Keçiören Belediyesi tarafından yeniden hayata kazandırılan Kösrelik Göleti de görkemli bir törenle açılacak.
29 Ekim'de bayrak oradan dalgalanacak! Ankaralıların gözü bu kulede olacak 29 Ekim'de bayrak oradan dalgalanacak! Ankaralıların gözü bu kulede olacak Başkent Ankara'ya yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Başkentlinin yıllardır açılmasını beklediği ve 'Yapımı neden bitmiyor?' sorularını sorduğu kuleden güzel haber geldi. 29 Ekim'de Ankaralıların dikkatini çekecek olan yapı hakkında müjde verildi.
Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı Keçiören Belediyesi bünyesinde barındırdığı Doğal Yaşam Parkı her geçen gün daha fazla misafir ağırlamaya devam ediyor. Her mevsim her yaştan misafirin akın akın geldiği park Keçiören'in simgesi haline geldi.