Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı

Keçiören Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Romanya’dan ülkemize gelen Erasmus öğrencileri, Keçiören’de ağırlandı.

Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı

Keçiören Belediyesi, öğrenci ve gençlere yönelik sosyal çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi’nde (TEKNOMER) Romanya’dan Türkiye’ye gelen Erasmuslu öğrenciler misafir edilirken, teknolojinin ağır bastığı etkinliklere de katılma şansı kazandı.

ÖĞRENCİLERE TEKNOLOJİ DOLU ETKİNLİKLER

Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı

Keçiören Belediyesi’nin Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi’nde (TEKNOMER) gerçekleşen etkinliklerde, Öğrenci Değişim Programı (Erasmus) ile Romanya’dan Türkiye’ye gelen öğrenciler, teknolojiye yönelik faaliyetlere katılma şansı elde etti.

17 öğrenci ve 2 öğretmenin bulunduğu Romanya'dan Türkiye'ye gelen Erasmuslu grup, tesisin e-spor turnuvaları, teknoloji yarışları ve bilimsel faaliyetlerine yönelik detaylı şekilde bilgilendirilirken, birçok farklı alandaki aktivitelerde de eğlenceli vakit geçirme şansına erişti.

Erasmus ile gelen Romanyalı öğrenciler, karaoke, öğrenci stüdyoları, ses kayıt odası ve dersliklerde çeşitli aktivitelerden faydalanırken, bir yandan da VR sanal gerçeklik gözlükleriyle farklı bir deneyime tanıklık etmenin keyfini yaşadılar.

Romanyalı Erasmus öğrencileri Keçiören’de ağırlandı - Resim : 2

Öğrenciler, e-spor turnuvasının yapılabildiği teknoloji merkezinden oldukça memnun kalırken, gruba Keçiören Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri de eşlik etti.

Furkan Erkan Haberankara.com / Alıntılanamaz, kopyalanamaz

SONRAKİ HABER