Resmen ücretsiz hizmet veriyor! Ankara'daki tüm gençler burada hemen randevunuzu alın

Başkent Ankara'da hizmette resmen sınır tanınmıyor. Ankaralıların bir çoğunun bilmediği hizmetten randevu sistemi ile faydalanılabiliyor. Pek çok hizmet Ankaralılar için ücretsiz olarak verilirken özellikle gençlerin akın edeceği bir adresi derledik.

Resmen ücretsiz hizmet veriyor! Ankara'daki tüm gençler burada hemen randevunuzu alın

Resmen ücretsiz hizmet veriyor! Ankara'daki tüm gençler burada hemen randevunuzu alın - Başkent Ankara'da havaların ısınması ve yaz tatilinin devam etmesi ile birlikte sosyal etkinliklere ilişkin araştırmalar da hız kazandı. Belediyelerin sunduğu hizmetler hız kesmeden devam ederken Ankara'da Keçiören Belediyesi'nin sunduğu bir hizmetten özellikle gençlerden rağbet görüyor.

Ankara'daki ilçe belediyelerinin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeleri gereği birbirinden farklı projelere imza atılıyor. Başkent halkına ücretsiz etkinlikler sunulurken sıcak yaz günlerinde sizlere nefes aldıracak bir alanı derledik. Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan ve Keçiören Belediyesi tarafından hizmete alınan ''Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti'' ücretsiz olarak hizmet sunuyor.

BUZ PATENİNİN KEYFİ KEÇİÖREN'DE ÇIKIYOR

Özellikle hafta sonunu sosyal etkinliklere ayırmak isteyen Ankaralıların uğrak noktası olan Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti, pazartesi günleri kapalıyken diğer günler de saat 10.00 ile 19.00 arasında hizmetlerine devam ediyor. Yaş sınırının 4 ile 18 olduğu tesiste seanslar da 25 kişiye özel olarak hizmete sunuluyor. Paten, kolluk, dizlik ve başlık ücretsiz olarak Keçiören Belediyesi tarafından verilirken seans sonunda geri alınıyor.

ahmet-calik-buz-pateni-pisti-kecioren.jpg

Tesise gitmeden önce randevu alınması şartı bulunurken randevusuz girişler de kabul edilmiyor. Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi’ne inşa edilen buz pateni pisti açılışının yapılmasıyla birlikte özellikle gençlerden yoğun rağbet geliyor. Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü açık olan pistten 4 - 18 yaş grubu çocuklar ve gençler ücretsiz olarak faydalanıyor.

Ankaralılar burada buluşuyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

ÜCRETİSİZ HİZMETİN TADINI GENÇLER ÇIKARIYOR

Saat 10.00-19.00 saatleri arası hizmet veren tesiste yoğunluk nedeniyle 1 saatlik seanslar oluşturulurken, ilk yarım saat giyinme diğer yarım saat ise paten kayma süresi olarak belirleniyor. Böylece her seansta pistte 30 dakika boyunca kayılabiliyor.

ahmet-calik-buz-pateni-pisti-kecioren-001.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Milli Futbolcu Ahmet Çalık’ın ismini taşıyan spor tesisinin ilçedeki yeni eğlence merkezi olduğunu ve gelişmekte olan Ovacık bölgesinin tanıtımına da önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Keçiören, sokaklarında en çok spor tesisi olan kenttir. Şehrimizde eksik olan bir eseri daha inşa ederek hizmete sunduk. 5 bin metrekare alana inşa ettiğimiz Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti ve Spor Tesisimizin içinde tenis kortu, skatepark, çocuk oyun alanı, fitness ve dinlenme alanlarımız bulunuyor.

keciorendeki-buz-pateni-pisti.jpg

Burası 4-18 yaş gurubu çocuklarımıza ücretsiz hizmet veriyor. Yeni spor tesisimiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

keciorendeki-buz-pateni-pisti-001.jpg

KEÇİÖREN AHMET ÇALIK BUZ PATENİ PİSTİ NEREDE?

Ovacık Mahallesi Yozgat Bulvarı üzeri Petrol Ofisi Benzinlik yanı

İletişim ve randevu: 0501 710 04 49

SONRAKİ HABER