LGS'ye hazırlanacak gençlere Keçiören Belediyesinden Yaz Kampı fırsatı!

Eğitim seviyelerine göre sınavlara giren öğrenciler aldıkları sonuçlara göre hangi okula gireceğini belirliyor. Bu kapsamda sınava hazırlanmak için gerekli imkanı kendine sağlayamayan öğrencilere çeşitli programlar adı altında yardımlarda bulunuluyor.

LGS'ye hazırlanacak gençlere Keçiören Belediyesinden Yaz Kampı fırsatı!

Bu kapsamda Ankara'nın Keçiören ilçesinde öğrencileri sevindirecek bir bilgilendirme yapıldı. Keçiören Belediyesi önümüzdeki günlerde Liselere geçiş Sınavı için bir Yaz Kampı düzenleyeceğini açıkladı.

LGS'ye hazırlanacak gençlere Keçiören Belediyesinden Yaz Kampı fırsatı!

KAMP İLE İLGİLİ DETAYLAR PAYLAŞILDI

Konu ile ilgili Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesaplarından bir bilgilendirme paylaşımında bulundu. Kampa dair detayların yapıldığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi;

"LGS Yaz Kampı ile öğrenciler sınava Keçiören'de hazırlanıyor. 19-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Liselere Geçiş Sınavı Kampımız uzman öğretmenlerimizin gerçekleştireceği eğitim ve etkinliklerle; toplam 7 şubemizde öğrencileri bekliyor"

Bu hizmetten yararlanmak isteyen öğrenciler bizzat şubeye giderek ya da telefon numarası üzerinden bilgi alarak istediği takdirde kaydını yaptırabilecek. Önümüzdeki dönem LGS sınavına girecek öğrencilerin sınav hazırlıklarına başlama açısından bu 10 günlük kurs onlar adına büyük bir önem taşıyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili dönem içinde Keçiören Belediyesi tarafından yeni adımlar atılması bekleniyor. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da bir çok defa öğrencilere ve gençliğe ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER