Kösrelik Göleti Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir?

Keçiören Belediyesi tarafından açılışı yapılacak olan Kösrelik Göleti Mesire Alanı ile ilgili olarak araştırmalar arttı. 14 Ekim tarihinde açılışı yapılacak olan alana nasıl gidildiğini merak edenler de araştırmalarına başladı.

Kösrelik Göleti Mesire Alanı nerede, nasıl gidilir?

Başkente yapılan yatırımlar devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri atıl alanları yeniden hayata kazandırırken Keçiören Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve halkla buluşturulmaya hazırlanıyor. Kösrelik Göleti'nin hayata kazandırılacak olması ile birlikte açılış tarihi de verildi.

Keçiören Belediyesi, Kösrelik Göleti'nde yaptığı çalışmaların ardından bir açılış töreni ile yeni alanı Ankaralılarla buluşturacak. Keçiören Belediyesi alanı ziyarete açmak üzere tüm çalışmalarını tamamlarken Kösrelik Göleti Mesire Alanı, 14 Ekim Cumartesi günü itibariyle ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. D

KÖSRELİK GÖLETİ MESİRE ALANI 14 EKİM'DE AÇILIYOR

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Kösrelik Köyünde bulunan gölet etrafına inşa edilen “Kösrelik Göleti Mesire Alanı”nın açılışı 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da ''Kösrelik Göleti Mesire Alanımızı 14 Ekim Cumartesi günü açıyoruz. Açılışımıza tüm Ankaralı hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlar ise Kösrelik Mesire Alanı'na nasıl gidileceğini sorgulamaya başladı.

KÖSRELİK GÖLETİ MESİRE ALANI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Bağlum sınırları içerisinde yer alan Kösrelik Göleti tam adresi;

Kösrelik Mesire Alanı, Kösrelik, 06291 Keçiören/Ankara olarak açıklandı.

Alana Ankara'nın Merkezi Çankaya ilçesi Kızılay Meydanı'ndan toplu taşıma ve özel araçla ulaşım sağlamak mümkündür.

ekran-goruntusu-2023-10-13-175705.png

Yine Kızılay'dan gidiş düşünüldüğünde EGO otobüsleri ile 266-2, 265, 268, 264 numaralı hatlardan ulaşım sağlayabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2023-10-13-175815.png

Metro ile de M4 hattına binerek Şehitler durağında inerek 264 ve 265 numaralı hatlarla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER