KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi sanatseverleri bekliyor

Keçiören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi, bugün gerçekleşecek açılışın ardından kapılarını ziyaretçilere açacak. Sergi 9 Haziran’a kadar sürecek.

KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi sanatseverleri bekliyor

Keçiören Belediyesinin sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetler devam ediyor. Belediyenin başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde belediyenin kültür sanatı sevdirmeye yönelik yaptığı etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi bugün öğlen saatlerinde gerçekleşecek açılışın ardından ziyaretçilere kapılarını açacak. 9 Haziran’a kadar sürecek sergi etkinliğinin adresi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Yanı’ndaki Keçiören Sanat Galerisi olarak belirlendi.

9 HAZİRAN'A KADAR GÜN BOYUNCA ZİYARET EDİLEBİLİYOR

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetleriyle öne çıkan Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi etkinliğinin açılışı bugün saat 13.00’de yapılacak. KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi, bugün 13.00’de gerçekleşecek açılış itibariyle 9 Haziran’a kadar 09.00-18.00 saatleri arasında Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Yanı’ndaki Keçiören Sanat Galerisi’nde düzenlenecek.

KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi sanatseverleri bekliyor

Keçiören Belediyesi, sergi açılışına tüm halkı davet ederken, KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi’nin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.Belediyenin KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi’ne ilişkin sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“KEÇMEK Yıl Sonu Sergisi başlıyor!

3-9 Haziran 2024

09:00-18:00

Keçiören Sanat Galerisi (Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi Yanı)

Sergi açılışı için bugün (3 Haziran 2024) saat 13:00’da Keçiören Sanat Galerisi’ne davetlisiniz.”

SONRAKİ HABER