KEÇMEK kursları ne zaman başlıyor 2024, hangi kurslar var, kurs kaydı nasıl yapılır?

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen KEÇMEK kurslarına yoğun ilgi sürüyor. 2024 - 2025 kurs dönemi için kayıt işlemleri başladı. KEÇMEK kurs kaydı başvuru ekranı açıldı.

KEÇMEK kursları ne zaman başlıyor 2024, hangi kurslar var, kurs kaydı nasıl yapılır?

Kadınların sosyalleşmesi ve meslek edinmelerini sağlamak adına Keçiören Belediyesi tarafından açılan KEÇMEK kursları tüm hızı ile devam ederken 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için kayıt dönemi için tarih belli oldu. Keçiören Belediyesi tarafından açılan kurslara katılmak isteyen kişiler başvurularını 16 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle yapabilecekler.

KEÇMEK KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "T. C. Keçiören Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımız 12 ayrı merkezimizde eğitime başlayacaktır. Başvuru ve kayıtlar 16 - 27 Eylül tarihleri arasında kurs merkezlerimizde yüz yüze yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

KEÇMEK kursları ne zaman başlıyor 2024, hangi kurslar var, kurs kaydı nasıl yapılır?

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kurs kayıtlarının 16 Eylül günü başlarken 27 Eylül tarihinde sona erecek. Kayıtlar Antares, Atapark, Bademlik, Bağlum, Çaldıran, Hüseyin Nihal Atsız, Yunus Emre, Yeşiltepe, Yayla, Subayevleri, Uyanış ve Mevlana kurs merkezlerinde kabul edilecek. Yine KEÇMEK online internet sitesi üzerinden de isteyen kişiler internetten KEÇMEK kurs kayıt başvurusu yapabilecekler. Kurs merkezlerinde farklılıklar göstermekle beraber pek çok alanda kurslar açılacak. Kadınlar hem meslek sahibi olacaklar hem de sosyalleşme imkanı elde edebilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER