Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi

Keçiören Belediyesi, sevilen çocuk oyunu Mucizeler Diyarı’nı Kalaba Kent Meydanı’nda çocukların karşısına çıkardı.

Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi

Sosyal ve kültürel etkinliklerine önem veren Keçiören Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi ilçede huzurlu ve sanat dolu bir ortam yaratmak adına çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sevilen müzikal çocuk oyunu Mucizeler Diyarı, Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelenerek çocuklar ve Keçiörenli vatandaşlarla buluştu.

MUCİZELER DİYARI AÇIK HAVADA

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Mucizeler Diyarı” isimli müzikal tiyatro, Kalaba Kent Meydanı’nda minik izleyicilerle buluştu. Rengârenk kostüm ve dikkat çeken sahnesiyle çocukları büyüleyen oyunda, dostluk ve kardeşlik duygusunun önemine dikkat çekildi.

Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi

YAZ BOYUNCA ÇOCUKLARA SANATSAL ETKİNLİKLER

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocuklara yönelik “Mucizeler Diyarı” müzikal tiyatrosunu açık havada sergiledi. Kalaba Kent Meydanı’ndaki amfi tiyatroda düzenlenen oyunda sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi manevi duyguların önemine vurgu yapıldı. Ücretsiz sergilenen müzikal, minik izleyicilerden ve ailelerden tam not aldı.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Yaz tatili boyunca çocuklarımıza yönelik ücretsiz sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER