Keçiören’deki Lavanta ve Gül Bahçesi fotoğraf tutkunlarını bekliyor

Keçiören Belediyesi’nin hizmete sunduğu yaz aylarının gelmesi sebebiyle canlanan, çiçek açan Lavanta ve Gül Bahçesi, doğa ve fotoğraf tutkunlarını bekliyor.

Keçiören’deki Lavanta ve Gül Bahçesi fotoğraf tutkunlarını bekliyor

Sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetlerine önem veren Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi, huzurlu ve güvenli bir kent ortamı yaratılması adına faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi, doğal güzelliklerinden biri olan Lavanta ve Gül Bahçesi’nde yaz mevsimi ile birlikte canlanan lavanta ve gülleri görecek ya da kaydedecek doğa ve fotoğraf tutkunlarını davet ediyor.

20 Ağustos 2022’den itibaren hizmete sunulan Lavanta ve Gül Bahçesi Çekim Platosu, 20 dönümlük alana kurulmasının yanı sıra ücretsiz şekilde hizmet veren bahçe tüm ziyaretçilerine açık halde. Buradaki lavantalar yaklaşık 270 metrekarelik alana dikilmiş durumda. Ayrıca gelen ziyaretçiler burayı çekim platosu olarak da kullanabiliyor.

LAVANTANIN TAM MEVSİMİ

Keçiören’deki Lavanta ve Gül Bahçesi fotoğraf tutkunlarını bekliyor

Keçiören Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden Lavanta ve Gül Bahçesi’nin fotoğraf ve doğa tutkunlarını ziyarete beklediğini bir video ve şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Lavantanın tam mevsimi.

Keçiören Lavanta ve Gül Bahçesi misafirlerini bekliyor.

Ayrıca bahçemizi fotoğraf platosu olarak da kullanabilirsiniz. Bu yaz en güzel pozlar Keçiörenlilerin olacak.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER