Keçiören'deki Kalaba Aqua Park'ın yeni ziyaretçileri 11 farklı ilden geldi

Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park'ta 'Yazımda Kardeşlik Var' eğitim kampı ile 11 farklı ilden gelen öğrenciler misafir edildi.

Keçiören'deki Kalaba Aqua Park'ın yeni ziyaretçileri 11 farklı ilden geldi

Keçiören Belediyesi tarafından kullanıma açılan Kalaba Aqua Park'ta eğitim kampı ile 11 farklı ilden gelen 250 öğrenci misafir edildi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bu sene rekor sıcaklık seviyesine ulaşılırken Ankaralı vatandaşlar aquaparka giderek serinliyor. Keçiören Belediyesi tarafından kullanıma açılan Kalaba Aqua Park, ülkenin dört bir yanından gelen çocukları ağırladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle bu yıl 7’ncisi düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampı ile 11 farklı ilden 250 öğrenci Keçiören’i ziyaret etti.

Keçiören'deki Kalaba Aqua Park'ın yeni ziyaretçileri 11 farklı ilden geldi

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Keçiören Belediyesi tarafından yenilenen yüzüyle kullanıma açılan Kalaba Aqua Park Yüzme Havuzu, Keçiörenli vatandaşların vazgeçilmezi oldu. 11 farklı ilden gelen 250 öğrenci de bu havuzun tadını çıkardı. Kalaba Aqua Park Yüzme Havuzu’nda misafir edilen öğrenciler, gönüllerince eğlendi. Kalaba Aqua Park’ı dolduran çocuklar yüzüp, serinlemenin tadını çıkarırken öğrencilere tişört ve şapka hediye edildi.

Ülkenin dört bir yanından Keçiören’e gelen çocukları misafir etmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı ilçemizde ağırlamak ve onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak mutluluk verici’’ diye konuştu.

"Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampı ile 11 farklı ilden gelen 250 öğrenci, Kalaba Aqua Park Yüzme Havuzu’nda saatlerce keyifli anlar geçirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER