Keçiören'de milli coşku galibiyetle zirveye taşındı!

A Milli Takım maçlarında dev ekran kurarak milli maç coşkusunu zirveye taşıyan Keçiören Belediyesi dün İzlanda maçında da vatandaşları buluşturdu. Keçiörenliler galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

Keçiören'de milli coşku galibiyetle zirveye taşındı!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan milli maçları birlikte takip etmek isteyen Keçiörenliler için dev ekran geleneğini İzlanda maçında da devam ettirmişti. Dün oynanan İzlanda - Türkiye maçında da Keçiörenlileri bir araya getiren Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'nda dev ekran kurulurken galibiyet sevinci büyük bir coşkuya dönüştü.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ COŞKUSUNU ZİRVEYE TAŞIDI!

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan dev ekranla Kalaba Kent Meydanı’nda milli coşku ve galibiyet sevinci yaşandı. A Milli Futbol Takımımızın İzlanda deplasmanından aldığı 3 puanı Keçiörenliler coşkuyla kutladı. Milli maçların birlik ve beraberlik içinde takip edilebilmesi için Keçiören’in merkezine kurulan led ekran, bu kez Türkiye’nin İzlanda’yı 4-2 mağlup ettiği heyecan dolu maçın coşkusunu yaşattı.

Keçiören'de milli coşku galibiyetle zirveye taşındı!

Birlik ve beraberlik ruhunu diri tutuyor A Milli Futbol Takımını tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özaslan, “Keçiören’de geleneksel hâle getirdiğimiz led ekranda milli maçları takip etme etkinliğimiz birlik ve beraberlik ruhunu diri tutuyor. Bizler bu birliği Keçiören’imizde yaşarken milli takımımızın aldığı galibiyetler göğsümüzü kabartıyor. Milli futbolcularımıza, teknik heyetimize ve kalbi Türkiye ile atan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kalaba Kent Meydanı dev ekranda milli maçı hep birlikte izlemek isteyen Keçiörenlileri bir araya getiren Keçiören Belediyesi yoğun kalabalığa ev sahipliği yaptı. Futbolseverler milli takımın maçını soluksuz bir şekilde izlerken 90 dakika boyunca yoğun tezahürat yapıldı. Stadyum havasında geçen maçın ardından galibiyet coşkusunu da beraber yaşayan taraftarlar Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER