Keçiören'de midye hırsızlığı! Midyeleri kıyafetlerinin içine sakladılar

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir midyeci dükkanında yaşanan hırsızlık olayı an be an güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, kayıtları izleyen iş yeri sahibi neye uğradığını şaşırdı.

Keçiören'de midye hırsızlığı! Midyeleri kıyafetlerinin içine sakladılar

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan hırsızlık olayı yok artık dedirtti. Bir midye dükkanından tam 200 midyeyi çalan hırsızların rahat tavırları an be an güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Keçiören'de midye hırsızlığı! Midyeleri kıyafetlerinin içine sakladılar

Olay, Keçiören'de bulunan bir midye dükkanında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, midyeci dükkanına 2 kadın müşteri gibi girdi. Kadınlardan biri çalışanın dikkatini dağıttı. Diğer kadın ise tezgahta bulunan 200 adet midyeyi kıyafetlerinin içerisine gizleyerek dükkandan hızla uzaklaştı.

Keçiören'de midye hırsızlığı! Midyeleri kıyafetlerinin içine sakladılar - Resim : 2

200 ADET MİDYEYİ ÇALDILAR

Olay ardından güvenlik kameralarından hırsızlık anlarını izleyen işletme görevlisi Aysu Saka hayrete düştü. Konuyla ilgili konuşan Saka, hırsızlardan birinin kendisini konuşturmaya çalıştığını, diğerinin ise tezgahta ulunan midye dolu poşetleri kıyafetlerinin içine saklayarak dükkandan hızla ayrıldığını belirtti.

Keçiören'de midye hırsızlığı! Midyeleri kıyafetlerinin içine sakladılar - Resim : 3

Hırsızlardan birinin kendisini konuştururken diğerinin ise midyeleri çaldığını söyleyen Saka, “Bir torba birisi alıyor 100 adet, bir torba da diğeri alıyor 100 adet. Toplamda 200 adet midye aldılar. Kamera kayıtlarını izlediğimde fark ettim. Islak mendili masadan alıyor, kokluyor önce, sonra poşete atıyor ve gidiyorlar.'' dedi.

İlk defa böyle bir şey yaşadığını ifade eden Aysu Saka, bu olaydan sonra çok daha dikkatli olacağının da altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER