Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı

Keçiören Belediyesi bünyesinde barındırdığı Doğal Yaşam Parkı her geçen gün daha fazla misafir ağırlamaya devam ediyor. Her mevsim her yaştan misafirin akın akın geldiği park Keçiören'in simgesi haline geldi.

Keçiören'de Doğal Yaşam Parkı her mevsim canlı

Geçtiğimiz yaz çok sayıda misafir ağırlayan Keçiören Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, sevimli canlılarıyla her yaştan başkentlinin ilgisini çekiyor. Parkta şu sıralar ise sonbahar güzelliği yaşanıyor.

Parkı ziyaret eden vatandaşlar hem Ankara'nın kendine özgü bir çok hayvanını görebiliyor hem de bunlar dışında bir çok hayvan türünü canlı görme fırsatı yakalıyor.

dogal-yasam-parki-kecioren-bel-tr-44.jpg

BİRBİRİNDEN FARKLI TÜRLER BİR ARADA BULUNUYOR

Ailelerin çocukları ile birlikte hafta sonları gidip keyifli vakit geçirebilecekleri bir park olan Doğal Yaşam Parkı bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Keçiören Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edenler; keçi, midilli, valabi, kanguru, maymun, ceylan, emu kuşu, Ankara keçisi, tavus kuşu, sülün, lama, geyik ve kanatlı çok sayıda türü yakından görme şansı buluyor.

Keçiörenliler dışında Ankara’nın diğer ilçelerinden de ziyaretçileri olan Doğal Yaşam Parkı’nda yaz mevsiminin ardından sonbahar güzelliği yaşanıyor.

dogal-yasam-parki-kecioren-bel-tr-66.jpg

HER GEÇEN GÜN TÜR SAYISI ARTIYOR

Ankara'nın Keçiören ilçesinde açılan Doğal Yaşam Parkı her geçen gün misafir sayısını artırarak ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Doğal Yaşam Parkımızdaki canlılar her geçen gün gerek sayı gerekse tür anlamında çoğalıyor.

Midilli, emu kuşu, ceylan, wallaby, kanguru, geyik, lama, koyun, tiftik keçisi, vervet maymunu, örümcek maymun, sincap, tavşan, tavus kuşu ördek kaz kuğu karoli sülün keklik bıldırcın, beç tavuğu, horoz, tavuk, civciv büyük ilgi görüyor.

dogal-yasam-parki-kecioren-bel-tr-67.jpeg

Parkta, gençler ve çocuklar bir taraftan hayvan sevgisini aşılarken diğer yandan da canlılar âlemini tanıtarak tabiatla iç içe vakit geçirmeleri için fırsat sunuluyor. Parkımızın girişine inşa edilen kapı, park içerisine sabitlediğimiz kuş yuvaları ve peyzaj çalışmalarıyla daha estetik bir görüntüye kavuşturuldu.

haberankara.com

SONRAKİ HABER