Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı

Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde hizmet vermeyecek yerleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı

Kurban Bayramı’nın bayramına sayılı günler kala Ankara’nın pek çok yerindeki ilçesinin belediyeleri bayram hazırlıklarını tamamlamada son aşamaya gelindiğini tüm titiz ve özenli taraflarıyla vatandaşlarıyla paylaşıyor. Bu belediyelerden biri olan Keçiören Belediyesi de bayram öncesi hazırlıklarını tamamlarken vatandaşlarını da önemli konularda bilgilendirmeyi ihmal etmiyor.

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini önemseyen Keçiören Belediyesi belediyenin başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi vatandaşlarını da 4 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi önemli konularda bilgilendiriyor. Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden ilçedeki bazı mesire alanlarının hizmet vermeyeceğini vatandaşlarıyla paylaştı.

Keçiören’de bayramın ilk günü hizmete kapalı olacak yerler açıklandı

BAZI MESİRE ALANLARI BİRİNCİ GÜN KAPATILACAK

Ankara’da birçok belediye, Kurban Bayramı tatili boyunca bazı alanlarını hizmete kapatmasını içeren duyurulara yönelik sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapıyor.

Bu belediyelerden biri olan Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden ilçede yer alan Kartaltepe, Bağlum ve Kösrelik Mesire Alanları Kurban Bayramı’nın 1.günü hizmet veremeyeceklerini belirtti.

Keçiören’de ikamet eden vatandaşların Kurban Bayramı’nın 1. günü Kartaltepe, Bağlum ve Kösrelik Mesire Alanları’nı ziyaret etmemesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER