Keçiören’de aileler ve çocuklar için keyifli bir tiyatro deneyimi!

Ankara'da Keçiörenli vayandaşlar hafta sonunda vakitlerini değerlendirmek amacıyla Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda sahnelenen "Hayaller Ülkesi" adlı tek perdeli oyunu izlemek için bir araya geldi.

Keçiören’de aileler ve çocuklar için keyifli bir tiyatro deneyimi!

Keçiören'de hafta sonunu tiyatro keyfi yaşamak isteyen aileler, ilçedeki Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'na akın ederek unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Keçiören Belediyesi Genç Tiyatro Akademisi tarafından sahnelenen "Hayaller Ülkesi" adlı tek perdelik oyun, minik izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Bu özel etkinliğin ardındaki hikaye ise oldukça ilgi çekici.

aw022752-02.jpg

"Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bu etkinliği düzenlemelerinin nedenini açıkladı:

"Çocuklarımızı, okullar açılmadan önce tek perdelik keyifli bir çocuk tiyatrosuyla buluşturduk. Yaz tatili boyunca da birçok tiyatro oyunuyla çocuklarımıza sanatla iç içe keyifli anlar sunduk. Binlerce seyirciye ulaşan oyunlarımız Belediyemiz bünyesinde kurulan Genç Tiyatro Akademisi oyuncuları tarafından sergileniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

aw022752-04.jpg

Keçiören Belediyesi düzenlediği bu etkinlik ile, Keçiören'deki ailelerin ve çocukların sanatla iç içe keyifli zamanlar geçirmelerini sağladı. Tiyatro tutkusu olanların ve sanatseverlerin buluşma noktası olan Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu, bölgedeki kültürel etkinliklerin önemli bir merkezi haline gelmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER