Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı!

Keçiören Belediyesi açık havada film gösterilerine başladı. İlk film olarak Atıf Yılmaz’ın unutulmaz filmi Selvi Boylum Al Yazmalım gösterildi.

Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Ankara’nın bazı ilçelerinde belediyeler açık havada film gösterileri yapmaya başladı. Bu belediyelerden biri olan Keçiören Belediyesi de akşam serinliğinde film keyfi yapmak isteyen vatandaşları için özel bir program hazırladı. Keçiören Belediyesi Açık Hava Sinema Keyfi, başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile başladı. Kalaba Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen film gösterimine sandalyesini alıp gelen vatandaşlar nostaljik bir akşam keyfi yaşadı. Yaz ayları boyunca gösterimi sürecek olan açık hava sinema etkinliğine yediden yetmişe herkes yoğun ilgi gösterdi.

GÜZEL BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL

Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı!

Nostaljik bir atmosfer sunarken güzel bir yaz akşamı geçirmek isteyen vatandaşları film gösterimlerine davet eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Vatandaşlarımızı, birbirinden farklı kültür ve sanat etkinlikleriyle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaz akşamlarında günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve güzel anılar biriktirmek için tüm vatandaşlarımızı açık hava sinema günlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖSTERİMLER YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Birbirinden güzel filmlerin gösterimiyle vatandaşlara açık havada unutulmaz bir sinema keyfi yaşatmayı amaçlayan açık hava sinema günleri, önümüzdeki günlerde de sevilen yapımları göstermeye devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER