Keçiören halkı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesini dev ekranda izleyecek!

Keçiören Belediyesi, bu akşam oynanacak Türkiye - Çekya maçını, ilçe halkına belediye binası önünde dev ekranda izletecek.

Keçiören halkı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesini dev ekranda izleyecek!

EURO 2024’te millilerin sahaya çıkmasıyla beraber heyecan yükseldi. Gürcistan’daki büyük zafer sonrası Polonya’daki mağlubiyete rağmen Bizim Çocuklar’ın ve Türk halkının umutlarını hala diri tutuyor. Bu akşam 22.00’de oynanacak Türkiye - Çekya maçı da Ankara’nın birçok belediyesinde olduğu gibi Keçiören Belediyesi tarafından da kurulan dev ekranlarda izlenecek.

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine önem veren Keçiören Belediyesi bu konuda yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Prof. Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi özellikle Türkiye’nin tek yürek olduğu günlerde bu yönde çalışmalar yürütüyor.

Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Ankara’da ve birçok ilçesinde milli takımın coşkusunu hep beraber yaşatabilmek adına parklarda dev ekranlara kurulan projeksiyonlarla A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 maçları gösteriliyor. Gürcistan’la çıktıkları ilk maçtan bu yana Bizim Çocuklar’ın yanında olan belediyeler, milli heyecanı tüm ilçe halklarının birlikte yaşaması adına çeşitli alan ve parklara dev ekranlara kurularak yaşanıyor.

BİZİM ÇOCUKLAR’IN ÇEKYA MÜCADELESİ KEÇİÖREN’DE İZLENECEK

Keçiören halkı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesini dev ekranda izleyecek!

Keçiören Belediyesi de milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki yolculuğunu ilçe halkıyla dev ekranlarda buluşturmaya devam ediyor. Belediye bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını yine kurdukları dev ekranda Keçiören halkıyla buluşturacak.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te Çekya karşısında oynayacağı maç, T.C. Keçiören Belediye Önü’nde kurulan dev ekranda yayınlanacak. Bizim Çocuklar’ın Çekya karşısında oynayacağı kritik maçı, belediyenin etkinliği ile tüm Keçiören halkı birlikte izleyecek.

Türkiye - Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba saat 22.00’de oynanacak. Aynı anda Keçiören’deki Belediye Binası önünde dev ekranlarda ücretsiz olarak da yayınlanacak. Ayrıca belediye tarafından maçı izlemeye gelenlere patlamış mısır ikramında da bulunulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER