Keçiören cuma pazarlarında güncel fiyatlar belli oldu!

Keçiören Belediyesi, ilçede kurulan semt pazarları fiyatlarını paylaştı. 1 Eylül Cuma günü kurulan cuma pazarlarında güncel fiyatlar merak edilirken detayları derledik.

Keçiören cuma pazarlarında güncel fiyatlar belli oldu!

Keçiören cuma pazarlarında güncel fiyatlar belli oldu! - Başkent Ankara'da semt pazarlarından alışveriş yapmayı tercih eden vatandaşlar taze sebze ve meyve almak üzere semt pazarı fiyatlarını araştırıyor. Yaşadıkları bölgelerdeki semt pazarlarının fiyatlarını merak edenler sorgulamalarına devam ederken Keçiören'de kurulan cuma pazarlarındaki 1 Eylül tarihli güncel fiyatları derledik.

Taze sebze ve meyve başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için ziyaret edilen semt pazarları belirli gün ve adreslerde kuruluyor. Ankara'nın hemen her ilçesinde belirli gün ve adreslerde kurulan semt pazarları Ankara'nın Keçiören ilçesinde de bulunuyor. Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda ilçenin semt pazarlarındaki güncel fiyatlar belli oldu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ 1 EYLÜL SEMT PAZARI FİYATLARI

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan semt pazarlarına ait fiyatlar vatandaşın bilgisine sunuldu. 1 Eylül Cuma günü kurulan Kafkas ve Kalaba semt pazarlarının güncel fiyatları belli oldu. Kafkas ve Kalaba semt pazarının güncel fiyatları ise şu şekilde listelendi;

1 EYLÜL CUMA KAFKAS PAZARI FİYAT LİSTESİ

ekran-goruntusu-2023-09-01-130924.pngekran-goruntusu-2023-09-01-130931.png

1 EYLÜL CUMA KALABA PAZARI FİYAT LİSTESİ

ekran-goruntusu-2023-09-01-130953.pngekran-goruntusu-2023-09-01-130959.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER