Keçiören Belediyesinin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor. Yoğun katılımın olduğu konserler, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Keçiören Belediyesinin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

Keçiören Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle çeşitli etkinlikler düzenliyor. Keçiören Belediyesinin düzenlediği etkinliklerden biri olan Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetleri önemseyen Keçiören Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaparken, sosyal çalışmalar gerçekleştirerek vatandaşlara eğlence imkanı sunuyor. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri yoğun ilgi görüyor. Parklar, yaz konseriyle şenleniyor. Son olarak Etlik Kanuni Parkı’nda gerçekleştirilen konser, eğlencenin adresi oldu. Aileleri, arkadaşları, sevenleriyle beraber konsere giden vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

Keçiören Belediyesinin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

BU KEZ ETLİK KANUNİ PARKI’NDA DÜZENLENDİ

Müzisyenler ile müzikseverleri buluşturan Keçiören Belediyesi, Yaza Merhaba Konserleri ile büyük beğeni topluyor. İlçedeki parklarda düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri, yaz akşamlarını keyifli hale getiriyor. Konserleri dinlemeye çok sayıda Ankaralı gidiyor. Konserler, bu kez de Keçiören'de bulunan Etlik Kanuni Parkı’nda düzenlendi. Etlik Kanuni Parkı, Yaza Merhaba Konserleri'ni dinlemek isteyen müzikseverler ile doldu.

7'den 70'e her yaştan kişinin ilgi gösterdiği konserde, hep bir ağızdan şarkılara eşlik edildi, danslar edildi ve eğlenceli anlar yaşandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER