Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 19 Eylül Gaziler Günü programında dört kuşak gaziler bir araya geldi

Keçiören Belediyesi 19 Eylül Gaziler gününü kutladı. Unutulmaz anlara şahit olunan gecede dört kuşak gaziler aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 19 Eylül Gaziler Günü programında dört kuşak gaziler bir araya geldi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Keçiören Belediyesi ile Türkiye Gaziler Şehit Aileleri Vakfı(TÜGŞAV) iş birliğinde dün akşam 19 Eylül Gaziler Günü programı düzenlendi. Dört kuşak gaziler aynı karede yer aldı.

Keçiören Belediyesi eşsiz bir deneyime daha imza attı. Keçiören Belediyesi ile Türkiye Gaziler Şehit Aileleri Vakfı(TÜGŞAV) iş birliğinde dün akşam Estergon Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü programının ardından aynı karede poz veren Kore Gazisi Ahmet Karaçoban(94), Kıbrıs Gazisi Sıddık Büyükturan (70), 15 Temmuz Gazisi Durak Deniz (44) ve Güneydoğu Gazisi Mehmet Eğin (37) katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

1-3.jpg

"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da tüm gazilerin gününü kutlayarak, dört kuşak gazileri aynı karede görmenin verdiği mutluluğu dile getirdi. Başkan Altınok, “Genç yaşlı tüm gazilerimizi buluşturduğumuz özel günde dört kuşak gazilerimizi aynı karede görmek bizleri onurlandırdı, minnet ve şükran duyularımızı had safhalara çıkardı.

Böylesine güzel bir karede buluşan gazilerimize ve tüm gazilerimize yaşamlarında şifalar diliyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Vatanımız onlara minnettardır.” dedi.

SONRAKİ HABER