Keçiören Belediyesi'nin Doğal Yaşam Parkı'nda yavru heyecanı

Keçiröen Belediyesi'nin Kalaba Kent Meydanı'nda yer alan Doğal Yaşam Parkı'nın yeni üyeleri büyük sevinç yarattı. Ihlamur Vadisi'ndeki park 25 farklı canlı türüne ev sahipliği yapıyor.

Keçiören Belediyesi'nin Doğal Yaşam Parkı'nda yavru heyecanı

Ihlamur Vadisi'nde Keçiören Belediyesi tarafından kurulan Doğal Yaşam Parkı her geçen gün daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Parkta 25 farklı türde yer alan 170'den fazla canlı bulunurken parkın yeni yavru üyeleri büyük sevinç yarattı.

IHLAMUR VADİSİ'NDE BULUNAN PARKA MİNİK ÜYELER KATILDI!

Kalaba Kent Meydanı Ihlamur Vadisi’nde bulunan Keçiören Belediyesi Doğal Yaşam Parkı yeni yavrulara merhaba dedi. 100 tanesi kanatlı, 170’den fazla 25 farklı türde canlıya ev sahipliği yapan Doğal Yaşam Parkı’nda yeni yavru heyecanı yaşandı. Kanguru ailesi mensubu wallabyler ve tiftik keçileri yavruladılar.

Keçiören Belediyesi'nin Doğal Yaşam Parkı'nda yavru heyecanı

Doğal Yaşam Parkı’nı gezmeye gelen vatandaşların da ilgisini üzerlerinde toplayan yavrular şirinlikleriyle ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Havaların güzelleşmesiyle beraber açık havada zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yerlerinden biri olan Doğal Yaşam Parkı’na en büyük ilgiyi çocuklar gösteriyor.

Keçiören Belediyesi'nin Doğal Yaşam Parkı'nda yavru heyecanı - Resim : 2

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI ÖZARSLAN HERKESİ PARKA DAVET ETTİ!

Tüm Ankaralıları Keçiören’e, Doğal Yaşam Parkı’nı görmeye davet eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Doğal Yaşam Parkımız her yaştan ziyaretçimiz için ayrı bir deneyim oluyor. Özellikle çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanmasına katkı sağlayan parkımız zamanını açık havada ailesiyle bir arada değerlendirmek isteyenler için de keyifli bir seçenek oluyor. Bu sebeple bütün Ankaralıları parkımıza davet ediyoruz” dedi.

Keçiören Belediyesi'nin Doğal Yaşam Parkı'nda yavru heyecanı - Resim : 3

Keçiören Belediyesi'nin hizmete sunmuş olduğu parkta dünyaya gözlerini açan yeni üyeler, parkı ziyaret etmeye gelen kişilerin yoğun ilgisini gördü. Özellikle de çocuklar parktaki yavru hayvanlara yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER