Keçiören Belediyesi'nin Bağlum Köylü Pazarı'nda doğal, organik ve taze ürünler sizi bekliyor!

Ankara'da Keçiören Belediyesi, doğal ve organik ürünleri keşfetmek isteyen için Bağlum Köyü Pazarı'nı vatandaşlarına duyurdu.

Keçiören Belediyesi'nin Bağlum Köylü Pazarı'nda doğal, organik ve taze ürünler sizi bekliyor!

Başkent Ankara'da Keçiören Belediyesi, Sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi doğal ve organik ürünleri keşfetmek isteyenleri Bağlum Köylü Pazarı'na davet ediyor. Keçiören Belediyesi halkı olarak, taze ve kaliteli ürünleri bir araya getiren pazarda, doğanın bize sunduğu enfes lezzetleri bulabilirsiniz.

1-2.jpeg

Yerel Üreticilerin Ellerinden Tazelik

Bağlum Köylü Pazarı, yerel üreticilerin emeğiyle yetişen sebzelerden meyvelere, süt ürünlerinden yöresel tatlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Tüm ürünler doğal ve organik tarım yöntemleriyle yetiştiriliyor, böylece sofralarınıza en taze ve sağlıklı ürünleri getiriyoruz.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Keçiçren Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğal, organik ve taze ürünler Bağlum Köylü Pazarı'nda sizi bekliyor..." ifadelerine yer verdi.

c2aaac6d-3b67-4e5a-af03-6b7cc35da3c8.jpeg

Sağlıkla Buluşun

Sağlığınıza önem verenler, doğadan gelen lezzetleri tercih edenler için Bağlum Köylü Pazarı ideal bir seçenek. Hem yerel üreticilere destek olun, hem de sofralarınıza sağlık katın. Her hafta sonu, doğal, organik ve taze ürünleri bulabileceğiniz Bağlum Köylü Pazarı'nda sizi bekliyoruz

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER