Keçiören Belediyesi'nin açık havuzları kullanıma kapandı

Keçiörenlilere çok sayıda havuzla hizmet veren Keçiören Belediyesi yaz sezonunun sona ermesinin ardından bugün itibariyle açık havuzları kullanıma kapadıklarını duyurdu.

Keçiören Belediyesi'nin açık havuzları kullanıma kapandı

Eylül ayının gelmesiyle beraber belediyeler yaz dönemi programlarını yavaş yavaş sonlandırmaya devam ederken bu kararlardan birini de Keçiören Belediyesi açıkladı. Keçiören Belediyesi üyelerine gönderilen kısa mesajla bugünden itibaren açık yüzme havuzlarının kapatıldığını duyurdu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ AQUAPARK VE AÇIK YÜZME HAVUZLARINI KAPATTI!

Tüm yaz boyunca binlerce Keçiörenli vatandaşın yararlanmış olduğu açık yüzme havuza ve aqua parklar hakkında Keçiören Belediyesi almış oldukları kararı duyurdu. Belediye tarafından dün yapılan açıklamada "Yaz boyunca faaliyet gösteren Kalaba ve Aktepe Aqua Parkları, yaz sezonunun sona ermesi sebebiyle 30 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla hizmete kapatılmıştır. Vatandaşlarımıza duyurulur" denilerek Kalaba ve Aktepe Aqua Parkları'nın yaz sezonunun sona ermesinin ardından kapatıldığı duyurulmuştu.

Keçiören Belediyesi'nin açık havuzları kullanıma kapandı

Keçiören Belediyesi tarafından bugün belediyenin işletmiş olduğu tesislere üye olan kişilerin cep telefonlarına gönderilen kısa mesajla "Değerli üyelerimiz açık havuzlarımız bugün itibariyle kullanıma kapanmıştır" denilerek açık havuzlarda da sezonun sona erdiği bildirildi. Böylelikle yaz sezonu boyunca hizmet veren aqua parklar ve açık yüzme havuzları hizmet dışı kalmış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER