Keçiören Belediyesinin 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Zafer Bayramına özel olarak günler öncesinden duyurulan konser büyük bir katılımla gerçekleşti. Ünlü sanatçı Derya Uluğ sevilen şarkılarını 30 Ağustos'ta Keçiörenliler ile beraber seslendirdi.

Keçiören Belediyesi 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti

Ülke genelinde milli duyguların en üst düzeyde yaşandığı akşamlardan birisi de Keçiören'de yaşandı. Keçiören Belediyesi 30 Ağustos kutlamaları kapsamında Kalaba Meydanında Derya Uluğ konseri düzenledi.

Keçiören Belediyesinin 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti

"BU MEŞALENİN ADI ÖLÜMSÜZ TÜRK MİLLETİNİN EBEDİYETİDİR"

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da konsere katılarak vatandaşların heyecanına ortak oldu. Sahnede kalabalığa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Özarslan "Bu meşalenin adı ölümsüz Türk milletinin ebediyetidir. Bu vatanı kimse bölemeyecek. Biz nasıl o birlik ve beraberlik ruhu içerisinde vatan asla bölünmez dediysek, şu günde aynı duygu ve düşünceler içerisinde bir ve beraberiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu toprakları bize, gelecek nesillerimize emanet etti. Yüce Mevla’m bizi nice zaferlere erdirsin" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesinin 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti - Resim : 2

Konserden saatler öncesinde alanda başlayan etkinlik ile aileler güzel bir akşam geçirme fırsatı yakaladı. Hazırlanan Milletin Azmi belgeseli ile o dönem yaşanan zorlukları bir kez daha hatırlayan Keçiören halkı daha sonra konserde coşku ile eğlendi.

KEÇİÖREN ŞARKILARLA İNLEDİ

Derya Uluğ'da Türk bayrağını sallayarak ve günün önemine dikkat çekerek 30 Ağustos mutluluğunu kendini dinlemeye gelenlerle paylaştı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser güzel anılar eşliğinde sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER